Natrag
17.2.2019 07:20

facebook

twitter

google

rss

dulist

Final four u Oradei! U Jugu nezadovoljni

26.3.2012 @ 19:42 Dulist Sport

Podijelite:

Ovogodišnji Final four Eurolige održat će se u rumunjskoj Oradei 11. i 12. svibnja.

Nakon što se kao domaćin Final foura Eurolige spominjao Pariz, a potom i Malta kao siguran kandidat, čelnici LEN-a "izvukli" su rumunjski grad u neposrednoj blizini Mađarske granice.

– To je za nas najlošija opcija – rekao je sportski direktor Juga Goran Sukno, ističući kako još nije dobio nikakvu službenu potvrdu o mjestu održavanja Final foura.

– Jutros sam saznao za Oradeu i razgovarao s izbornikom Ratkom Rudićem, koji je tamo bio pred dvije godine s reprezentacijom. Rudić mi je prenio neke svoje dojmove koji nisu baš pozitivni. Samo za doći do Oradee potrebno se voziti oko 7 sati autobusom iz Zagreba, što nama nikako ne ide na ruku – rekao je za dulist Goran Sukno.

Inače, informacije da se Final four igra u rumunjskom gradu donosi internetska stranica www.waterpoloworld.com, na kojoj piše kako odabirom Oradee LEN-a nastavlja s nizom neutralnih organizatora, nakon Rima, Rijeke i Napulja.  

Utakmice bi se igrale u Alexandrescu zatvorenom bazenu, koji je 2008. godine ugostio FINA kvalifikacije za Olimpijske igre, dok se 2010. tamo igralo FINA Kup u vaterpolu.

Na Final fouru 2012. sastat će se pobjednici susreta Jug – Vasas s pobjednikom susreta Pro Recco – Budva. Drugi par polufinala bit će pobjednik utakmice Mladosti – Szegeda te Primorje – Jadran Herceg Novi.  
 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana