Kultura

Festival znanosti u Prirodoslovnom muzeju

Drugu godinu zaredom Prirodoslovni muzej Dubrovnik sudjeluje u organizaciji Festivala znanosti, koji će se održati od 22. do 28. travnja.

Tema ovogodišnjeg Festivala je „Budućnost“, a partner u realizaciji je Institut za more i priobalje Sveučilišta u Dubrovniku.

Festival znanosti se već 11. godinu održava u svim većim hrvatskim gradovima, a cilj mu je približiti znanost javnosti, odnosno informirati javnost o aktivnostima i rezultatima u području znanosti, te motivirati mlade ljude za istraživanje i stjecanje novih znanja.
 

Program Festivala znanosti u Prirodoslovnom muzeju Dubrovnik:
 
Ponedjeljak, 22. 4. u 12:30 sati, Jadranka Sulić Šprem i Matea Rašić: „Koju ćemo ribu u budućnosti jesti“
Utorak, 23.04. u 12:30 sati, Suzana Stanković:„Umjetna oplodnja i rani embrionalni razvoj hridinastog ježinca Paracentrotus lividus“
Srijeda, 24.04. u 10:45 sati, Nikša Glavić: „Budućnost istraživanja mora“
Četvrtak, 25.04. u 10:30 sati, Marijeta Čalić: „Klimatske promjene“
Petak, 26.04. u 14:00 sati, Ana Kuzman: „Kromosomi“
 
Više informacija o programu može se pronaći na facebook profilu Prirodoslovnog muzeja Dubrovnik (www.facebook.com/prirodoslovnimuzej.dubrovnik) i na web stranicama Festivala znanosti (www.festivalznanosti.hr).

Pročitajte još

LIJEPA VIJEST Nakon više od dva mjeseca Linđovci kreću s probama

Dulist

U PETAK Posljednji dan izložbe ‘Sederotonin’ uz stručno vodstvo

Dulist

JE LI KULTURA U OVIM VREMENIMA LUKSUZ? Ivana Medo Bogdanović o 70 posto manjem proračunu za 71. Igre

Iva Dedo

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija