Natrag
17.2.2019 02:40

facebook

twitter

google

rss

dulist

Festival znanosti u Prirodoslovnom muzeju

18.4.2013 @ 8:25 Baldo Marunčić Kultura

Podijelite:

Drugu godinu zaredom Prirodoslovni muzej Dubrovnik sudjeluje u organizaciji Festivala znanosti, koji će se održati od 22. do 28. travnja.

Tema ovogodišnjeg Festivala je „Budućnost“, a partner u realizaciji je Institut za more i priobalje Sveučilišta u Dubrovniku.

Festival znanosti se već 11. godinu održava u svim većim hrvatskim gradovima, a cilj mu je približiti znanost javnosti, odnosno informirati javnost o aktivnostima i rezultatima u području znanosti, te motivirati mlade ljude za istraživanje i stjecanje novih znanja.
 

Program Festivala znanosti u Prirodoslovnom muzeju Dubrovnik:
 
Ponedjeljak, 22. 4. u 12:30 sati, Jadranka Sulić Šprem i Matea Rašić: „Koju ćemo ribu u budućnosti jesti“
Utorak, 23.04. u 12:30 sati, Suzana Stanković:„Umjetna oplodnja i rani embrionalni razvoj hridinastog ježinca Paracentrotus lividus“
Srijeda, 24.04. u 10:45 sati, Nikša Glavić: „Budućnost istraživanja mora“
Četvrtak, 25.04. u 10:30 sati, Marijeta Čalić: „Klimatske promjene“
Petak, 26.04. u 14:00 sati, Ana Kuzman: „Kromosomi“
 
Više informacija o programu može se pronaći na facebook profilu Prirodoslovnog muzeja Dubrovnik (www.facebook.com/prirodoslovnimuzej.dubrovnik) i na web stranicama Festivala znanosti (www.festivalznanosti.hr).

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana