Aktualno

FESTA OD KAMENICA Moćni afrodizijak potpuni hit na Stradunu

FESTA OD KAMENICA Moćni afrodizijak potpuni hit na Stradunu

U mjesecu kad su kamenice najukusnije, Turistička zajednica grada Dubrovnika pobrinula se ponuditi ove čarobne plodove mora i na Stradunu. Za sve one koji ih nisu kušali po sv. Josipu u Stonu ove se subote održala tradicionalna Festa od kamenica i degustacija vina.

-Nema noro virusa u nas! Ovo su sada prekrasne, zdrave kamenice u vremenu kada su najveće i najbolje. Ako je i bilo kakvog virusa, on je sada iza nas i nije više u Malostonskom zaljevu. Vjerujem da će svi posjetitelji i sugrađani uživati u ovoj deliciji – poručila je direktorica TZ Dubrovnik Romana Vlašić

-Ovo nam je druga godina da smo tu i super nam je. Prošle smo godine bili zadovoljni i nije bilo teško odlučiti se opet doći. Prodaja ide super i ljudi lude za kamenicama. Sve ide jednim laganim tempom, nema gužve nitko se ne gura ni ne ‘tuče’, a ovdje za nikakve priče o virusima nema mjesta – poručio je školjkar Vinko Čilić.

Na manifestaciji su sudjelovali školjkari “Školjkarstvo Petar” – vl. Josip Bazdan i “Nonos Dyo” d.o.o. – vl. Zdenko Čilić i Vinarija Andrović.

Festa od kamenica započela je u 11 sati, a uveličana je i nastupom Klape Maestral te Folklornog ansambla Linđo, koji ovim nastupom završava zimski ciklus Subotnje jutro u gradu.

Pročitajte još

SUTRA U GOSPINOM POLJU Motociklisti, policija vas poziva na poligon sigurne vožnje

Dulist

Libertas pojačava polaske ‘šestice, uvodi i svakodnevnu noćnu liniju

Dulist

OD 9 DO 13:30 U nedjelju se zbog Du Motiona zatvaraju pojedine prometnice

Dulist