Natrag
20.10.2018 19:13

facebook

twitter

google

rss

dulist
Loading Događanja

« All Događanja

  • This događaj has passed.

Coco beach party

12.8.2017 @ 15:00 - 22:00

Subota 12.08. 15h – 22h

Dj Speed & Boris Time violinist

Koktel majstori: Leo Bautović i Mario Saulan

Powered by Maraska

* Dj Speed pokazuje interes za glazbu od najranijih godina počevši sa nastupima 2000. godine u klubu Botafogo, razvijajući se najviše u smijeru „Vocal House“ i ostale elektronske glazbe.
Ubrzo biva pozvan da nastupa u ostalim poznatim klubovima u Dubrovniku, kao i u ostalim gradovima i državama. 2005. godine Speed je uvršten među 5 najboljih izvođača na međunarodnom DJ natjecanju u Mostaru. 2008. godine u suradnji s Radio Ragusa i Markom Barbićem, rezident DJ-em Papaye Zrće, gostuje i uređuje radio emisiju i projekt pod imenom „Club Face Promotion“ koji donosi najnovije vijesti iz svijeta glazbe, te najveće glazbene hitove. 2009. godine Speed postaje rezident DJ u jednom od najelitnijih Dubrovačkih restorana, Gil´s Cuisine&Pop Lounge.
Projekti i uspješan rad lansiraju ga u jedan od Top 100 klubova na svijetu- Culture Club Revelin, u kojem je rezident DJ i Stage menadžer od samog otvaranja kluba.
Tijekom svoje karijere Speed nastupa s renomiranim svjetskim DJ-ima i pjevačima kao što su: Fatboy Slim, Carl Cox, Matrin Solveig, LMFAO, Axwell, Sebastian Ingrosso, Boy George, Nervo, Paul Van Dyk, Fedde Le Grand, Gramophonedzie, Tom Novy, Syke&Sugarstar, Nicola Fasano, Sasha Lopez, Mark Knight, DJ Antoine, Inna, Alexandra Stan, Gloria Geynor, Shapeshifters, DJs from Mars, W&W, Julian Jordan, te mnogi drugi.

———————————————

* Boris Time violinist

https://hr-hr.facebook.com/boristimeviolinist/
http://www.boris-time.com

Već sa 6 godina je upoznat sa tradicionalnom muzikom i orkestrom te je sa njima održao mnogobrojne koncerte (Nemačka, Hrvatska, Slovenija, Belgija, Švajcarska, Meksiko, Francuska, Italija, KIna, Mexico…)

2011. završava osnovne studije Akademije Umetnosti, na violini, Novi Sad
2014. završava Master Studije na violini, Novi Sad

2014.god počinje se ozbiljno baviti, kako sa domaćim , tako i sa stranim Dee Jay-evima, poput DJ Billy9, DJ Groover, DJ Sinke, DJ Conte, DJ Andrija(SRB), DJ Jae Overtech,MC Coppa(England), DJ Pick A Boo, Dj Ved Lemar, DJ Dominik Car, DJ GoGo, DJ Giancarlo,DJ Luca Montecchi, DJ Symart(CRO), DJ Julien, MC Kely(France), La Folia Douce team (France) i mnogi drugi….

Nastupao je na mnogobrojnim festivalima, jedan od najznačajnijih je Exit festival u Novom Sadu, GreenLove, Soundlover, takodje je nastupao po mnogobrojnim klubovima (Srbija, Hrvatska , Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Češka Republika, Slovačka…)

Krajem 2014. godine je potpisao ugovor sa Engleskom produkcijskom kućom ‘Comanche records’ i radi na albumu i novom projektu pod nazivom Coppa World , u saradnji sa MC Coppa i drugim umetnicima i producentima.
2014 postaje resident vioinista u Poreču, Saint&Sinner club
2016.god. postaje oficionalni violinista Croatia PlayBoy partija
2016 resident na Hvaru

Vidimo se

Komentari

Details

Date:
12.8.2017
Time:
15:00 - 22:00
Website:
https://www.facebook.com/events/125104754775562

Organizator

Coco Beach Bar

Lokacija

Coco Beach Bar
Plaža Plat
Dubrovnik, 20207 Croatia
+ Google Map

Komentari

   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana