Politika

EU izbori: U Dubrovniku izlaznost 5,63%

Prema podacima Državnog izbornog povjerenstva, u gradu Dubrovniku do 11 sati zabilježen je odaziv od 5,63 posto, a u Dubrovačko-neretvanskoj županiji 6,29 posto.

Ipak, dubrovačku izlaznost treba shvatiti s rezervom, budući da su rezultati o odazivu birača dobiveni s tek 25 posto biračkih mjesta. Naime, u DIP su stigli podaci o odazivu sa samo 15 od 59 biračkih mjesta. Najveći odaziv zabilježen je na biračkom mjestu Ljubač (12,5 posto) i Gradskom kotaru Grad I. (9,07 posto).

Najveća izlaznost u županiji zabilježena je u Janjini (11,02 posto), na otoku Mljetu (10,85 posto) i u Zažablju (10,23 posto). Najslabiji odaziv zabilježen je u Župi dubrovačkoj (2,85 posto), Orebiću (4,67 posto) i Pojezerju (5,07 posto).

Gledano po županijama, do 11 sati najveća izlaznost zabilježena je u Karlovačkoj županiji (7,63 posto), a najmanja u Zadarskoj županiji (4,59 posto).

Pročitajte još

Jadran Barač o ‘javnoj cesti privatnog interesa’

Dulist

Kristić savjetuje Lokrumu: Kupite zgradu Atlantske plovidbe, koja je četiri puta jeftinija od ex Kapetanije

Dulist

REZULTAT ‘POLITIČKE PROSTITUCIJE’ SDP: ‘Obrazovna reforma u rukama je stranke koja s glasačima stane u jedan lift’

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija