Aktualno

EPILOG STUPIĆA Zatonjani ogorčeni, stiže pauk koji će im uklanjati automobile

EPILOG STUPIĆA Zatonjani ogorčeni, stiže pauk koji će im uklanjati automobile

Stižu nam komunalni redari i pauk, dizat će nam aute – javljaju nam ogorčeni stanovnici Zatona Malog s predjela Travarica. Naime, upravo u ovoj ulici ovog mjeseca započelo je postavljanje metalnih stupića zbog kojih su Zatonjani i prosvjedovali jer će, kako tvrde, njihovim postavljanjem izgubiti parkirna mjesta.

Apelirali su tom prilikom na Mjesni odbor Zaton i Grad Dubrovnik da im iznađu neko rješenje za parking gdje će moći uredno parkirati i platiti kartu.

-Ovo je ruglo, ružni su, totalni nonsense, nema smisla ograditi šetnicu samo 200 metara – isticali su na prosvjedu početkom srpnja Zatonjani.

Predsjednik Mjesnog odbora Zaton Emilio Puljizević dan nakon prosvjeda za DuList je istaknuo kako ne vidi nikakav problem s postavljanjem stupića osim ‘komoda mještana’.

-Neki od prosvjednika će trebati ukloniti konopce koje su stavili na javne površine i eto mjesta za njih i ostale. Izuzev njihovog komoda, ne vidim nijedan drugi problem. Što se tiče jednosmjernog prometa, nismo od toga odustali, pokušavamo pronaći rješenje, ali ne možemo si priuštiti da riješimo promet u Zatonu Malom, a iste te ljude izložimo opasnosti prilikom skretanja – rekao nam je tada predsjednik Mjesnog odbora Zaton Emilio Puljizević.

Sve u svemu, Zatonjani su danas ogorčeni i ne mogu vjerovati da će im pauk dizati automobile nakon toliko godina. Mnogi od njih tamo žive, kako i ističu, ‘od pamtivjeka’ te se ne mogu načuditi ovakvome tretmanu.

Pročitajte još

SUTRA U GOSPINOM POLJU Motociklisti, policija vas poziva na poligon sigurne vožnje

Dulist

Libertas pojačava polaske ‘šestice, uvodi i svakodnevnu noćnu liniju

Dulist

OD 9 DO 13:30 U nedjelju se zbog Du Motiona zatvaraju pojedine prometnice

Dulist