Crna kronika

EPILOG AKCIJE ‘KUKOLJ’ U Metkoviću uhićena 21 osoba, čak 19 policajaca

EPILOG AKCIJE 'KUKOLJ' U Metkoviću uhićena 21 osoba, čak 19 policajaca

U velikoj policijskoj akciji kodnog naziva ‘Kukolj’ na području Metkovića uhićena je 21 osoba, od čega 19 policijskih službenika – izjavio je danas po završetku akcije načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Tonći Radibratović.

Dodao je kako je akcija provedena nakon višemjesečnog policijskog istraživanja PU dubrovačko-neretvanske u suradnji s USKOK-om. Također, 19 policijskih službenika PU dubrovačko-neretvanske su s današnjim danom udaljeni od službe.

– Ovim pokazujemo našu snagu i odlučnost u borbi protiv svih oblika kriminaliteta, bez obzira od kuda ili od koga oni dolazili, pa čak i kad se radi o našim policijskim službenicima – istaknuo je Radibratović.

– Osigurali smo stabilnost sustava i visok stupanj sigurnosti na području ove PU i u idućem razdoblju, bez obzira na ovaj broj uhićenih – dodao je.

Radibratović je kazao kako ne može iznositi detalje uhićenja, jer je riječ o kaznenim djelima iz nadležnosti USKOK-a, ali i dodao kako se uglavnom radi o kaznenim djelima zloupotrebe položaja i ovlasti koje su počinili policijski službenici.

Pročitajte još

[FOTO] SUDAR NA MAGISTRALI Dva automobila i cisterna, jedna osoba prevezena u bolnicu

Dulist

GOSPODARSKI KRIMINALITET Nizom kaznenih djela 41-godišnjak pričinio štetu od preko 100 tisuća eura

Dulist

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist