Aktualno

EKSKLUZIVNO Radovi u Kuparima do ljeta

Kupari

Projekt obnove i uređenja nekadašnjeg luksuznog hotelskoga kompleksa Kupari jedna je od najduljih turističkih saga u Republici Hrvatskoj.

Nakon što se već godinama priča o raspisivanju međunarodnog natječaja kojim bi se tražio strateški investitor za ruglo koje je stvorio zub rata, vremena i zapuštanja, prošle godine najavljeno je kako je sve spremno. Od tada je rok za raspisivanje natječaja pomican nekoliko puta, u prosjeku svaka tri mjeseca, a nakon posljednjeg roka u srpnju prošle godine, sljedeći je bio najvaljen u rujnu, no ni on nije ispoštovan. Tada se odustalo od ikakvih natječaja zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa, no kako doznaje DuList, koncem siječnja stvari će se nakon godina čekanja maknuti s mrtve točke.

Radovi do ljeta

Neslužbene informacije našeg tjednika potvrdili su i u Državnom uredu za upravljanje državnom imovinom koji je sredinom 2013. godine preuzeo ovlasti tadašnjeg AUDIO-a.
-Javni poziv za iskazivanje interesa za osnivanje prava građenja i prava služnosti (prava plodouživanja) nekretnina na lokaciji Kupari I. bit će raspisan krajem siječnja – potvrdila nam je Ivana Ivanković, glasnogovornica Mladena Pejnovića, predstojnika DUUDI-a.

Više o ovoj temi pročitajte ekskluzivno u tiskanom izdanju DuLista koje je od danas u prodaji…

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] BAHAT I NEKULTURAN A gdje nego na sred puta?

Dulist

SUTRA U GOSPINOM POLJU Motociklisti, policija vas poziva na poligon sigurne vožnje

Dulist