Natrag
23.2.2019 14:34

facebook

twitter

google

rss

dulist

EKSKLUZIVNO Medo sa Straduna: Nema mi do teta iz gradske uprave

9.12.2015 @ 10:08 Dulist Grad

Podijelite:

Odjednom je došlo do kratkog spoja. Medo je problijedio, pozlilo mu je i hitno je hospitaliziran. Nasreću ovaj jedinstven i popularan blagdanski lik se izvukao i vrlo skoro se očekuje njegov povratak na Stradun. Jer tamo je zvijezda. Od prvog dana dubrovačkog Zimskog festivala, Medo je ‘meta’ kamera, mobitela, fotoaparata… Godi mu slava i baš zato smo odlučili s Medom porazgovarati riječ – dvije. Sviđa li mu se Dubrovnik, želi li i dalje ostati na Stradunu, kako se snalazi u virtualnom svijetu… Sve to otkrio je u razgovoru za DuList. Neposredno prije nego mu je pozlilo, već tad bio je malo blijed, imao je vrtoglavicu, no nije se dao. Za početak nas je Medo zamolio da mu se ne obraćamo s Vi, jer ipak je on tek jedan obični i skromni medvjed.

Glavna si atrakcija na najljepšoj ulici na svijetu, kakav je to osjećaj?
Dolazak na Stradun mi se dogodio potpuno nenadano. Načuo sam kako su me planirali poslati u Salzburg, no odluka je promijenjena u zadnji tren. Zapravo, koliko čujem što govore ovih dana vaši sugrađani, u ovom se gradu puno toga događa nenadano, bez nekakvog plana. No, opet meni je drago da sam tu. Ugodno je. Lijepo je biti atrakcija, osjećaj je prelijep. Hvala dundu Lukši što me okitio svjećicama i sad predivno svijetlim!

Jesi li očekivao ovoliku popularnost? Ipak si ‘u prednosti’ nad sobovima, vilenjacima, kuhanim vinom…?
Da sam u Salzburgu, Beču ili Zagrebu, ljudima ne bio toliko zanimljiv. Znaš oni su gore navikli…

Na što su navikli, zašto su Medu najdraže baš tete iz gradske uprave i što misli o iskorištavanju Božića u predizborne svrhe i zašto će se kandidirati na sljedećim izborima pročitajte u tiskanom izdanju DuLista koje je od jutros u prodaji.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana