Zanimljivosti

Eko Omblići u Hiltonu

Povodom dana mladih koji se obilježava 12. kolovoza, Hilton Imperial organizirao je prigodnu radionicu i ugostio Eko Ombliće.

Uz pratnju Jadranke Šimunović, voditeljice ove proaktivne dječje udruge, djeca su se upoznala sa cijelim planom aktivnosti s ciljem očuvanja energije i okoliša koje provodi Hilton.

U društvu direktorice hotela, Ruhsar Eryoner i njenog tima, obišli su hotel i hotelski okoliš te se upoznali s korisnim savjetima za uštedu prirodnih resursa i električne energije. Organizirano je druženje u kongresnoj dvorani, gdje su svi bolje upoznali i prezentirali radove i rezultate o očuvanju okoliša.

U sklopu radionice odrađen je brzinski kviz znanja u kojem su najbrži i najbolji osvojili prigodne nagrade. Na samom kraju organiziran je prigodan domjenak i čašćenje te je svakom sudioniku uručena sadnica cvijeća za njihov novotvoreni Eko park Ombla.

Tu je i započela prva suradnja i potpora Eko Omblićima. Prilikom proslave otvaranja Eko parka, u vidu sponzorstva za tratamenat, novi Hiltonov Executive Chef – Serdal Altun, pripremio je posebnu tortu i širok izbor slatkiša za najmanje. Tada se i rodila ideja o uključivanju Eko Omblića u Hiltonove projekte, te je organiziran posjet i radionica povodom dana mladih.

Hilton globalno kroz inicijativu Bright Blue Future se trudi prikazati i približiti svijet mogućnosti koje nudi ova vodeća hotelska grupacija. Također istinski nastoji doprinjeti lokalnoj zajednici u vidu potpore i organizacije brojnih aktivnosti, te će se i dalje uključivati u slične projekte.

Pročitajte još

Videoserijal nadbiskupa Želimira Puljića o Ivanu Pavlu II, počasnom građaninu Grada Dubrovnika

Dulist

POŠALJITE STARE FOTOGRAFIJE KROVOVA Sudjelujte u dokumentaciji pete fasade Grada

Dulist

CRTICE IZ MALE BRAĆE Fra Nediljko i mirno jutro uz njegove golubove

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija