Natrag
19.2.2019 14:02

facebook

twitter

google

rss

dulist

Eko Omblići proslavili Dan žena uz kolače

9.3.2013 @ 21:07 Mia Njavro Zanimljivosti
5;5

Podijelite:

 U slavu svim ženama svijeta i zaštitnice božice Mokoši obilježen je Međunarodni dan žena u Mokošici, a priopćenje kojeg su nam poslali Eko Omblići i Eko centar Zeleno Sunce objavljujemo u cijelosti.  

„Sinoć je u našem Eko centru u Mokošici uz stihove pjesama  „Večernja balada“ naše sugrađanke (inače Hvaranke), glazbenice i spisateljice, Slavke  Jurić obilježen Međunarodni dan žena, 8.ožujak. Nije nedostajalo druženja, radosti, lijepih stihova, cvijeća  i domaćih kolačića.
Posebno su se nakon recitiranja stihova veselili  kolačićima i tortama naši Eko-Omblići, djeca i mladi Mokošice znajući da su to napravile s ljubavlju naše  vrijedne Mokoške.
      A  svega je bilo na  našem velikom stolu: od čokoladne –čarobne torte ,vanili – kiflica, kuglica od suhih smokava, rolada od čokolade, dubrovačke torte od mjendula i riječkog štrudela od jabuka.
 Hvala svima našim dragim Mokoškama koje su se potrudile i napravile tako slasne i ukusne slastice koje su “nestale“ u tren!“
 
 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana