Natrag
24.4.2019 08:37

facebook

twitter

google

rss

dulist

Eko Omblići organiziraju humanitarnu prodaju

23.10.2013 @ 9:14 Mia Njavro Zanimljivosti

Podijelite:

Uz Dan međusobnog pomaganja 26. listopada Eko Omblići šalju pozivnicu svim ljudima dobre volje i mladim ekoaktivistima, na dvorišnu prodaju rabljenih rabljenih stvari u Eko parku Ombla u Mokošici.

Uz Dan međusobnog pomaganja u subotu od 10 sati do 12.30 u Eko parku Ombla u Mokošici održat će se dvorišna prodaja humanitarnoh karaktera – jedan dio od prodanih rabljenih ili novih stvari (neupotrebljenih) ići će za udrugu djece 'Palčići' Dubrovnik.

– Donesite sve ono što vam ne treba ili više ne nosite ili vam  smeta a nekome će možda dobro doći (po mogućnosti donijeti dekicu koju će te prostrijeti na travi Eko parka i na njoj staviti svoje stvari za prodaju ). Dobrodošli svi u subotu uz Dan međusobnog  pomaganja, kada će biti divno sunčano vrijeme i kada ćemo se veselo družiti i uz to pomoći udruzi djece 'Palčići' – kažu Eko Omblići.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana