Sport

EKIPNO PRVENSTVO HRVATSKE Jugovim plivačima drugo mjesto, plivačicama peto

U Rijeci se u subotu i nedjelju 16. i 17. 03. održalo Ekipno A i B prvenstvo Hrvatske u plivanju, a u svakome se natjecalo po 8 klubova.

Jugova muška i ženska ekipa natjecali su se u B prvenstvu. U konačnom poretku dobivenom na temelju zbroja vrijednosti svih isplivanih rezultata muška ekipa je u konkurenciji 8 ekipa zauzela 2. mjesto. Za mušku ekipu nastupili su: Đivo Matović, Michel Brassard, Đivo Damić, Luka Đurović, Mario Šurković, Noa Miletić, Marko Baletin i Ivan Đuran. Ženska ekipa u konkrenciji 8 ekipa zauzela je 5. mjesto.

Za žensku ekipu nastupile su: Ana Lučić, Gracija Filipović, Adriana Marinović, Katarina Matović, Katrina Nenadić, Antonia Ljuban, Antonia Šurković, Tonka Bušković i Karmen Fabris. Jugovi plivači i plivačice nastupili su pod vodstvom trenera Frane Ćirka i Andreja Drobca.

Pročitajte još

FOTOGALERIJA VK Jug AO u četvrtoj četvrtini svladao ‘Zvezdu’ 19:15

Dulist

OLIMPIJSKE NADE Jugašima četvrto mjesto

Dulist

TRI MEDALJE ZA BK DUBROVNIK Zlatna Barbara Janičić!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija