Sport

EKIPNO PRVENSTVO HRVATSKE Jugovim plivačima drugo mjesto, plivačicama peto

U Rijeci se u subotu i nedjelju 16. i 17. 03. održalo Ekipno A i B prvenstvo Hrvatske u plivanju, a u svakome se natjecalo po 8 klubova.

Jugova muška i ženska ekipa natjecali su se u B prvenstvu. U konačnom poretku dobivenom na temelju zbroja vrijednosti svih isplivanih rezultata muška ekipa je u konkurenciji 8 ekipa zauzela 2. mjesto. Za mušku ekipu nastupili su: Đivo Matović, Michel Brassard, Đivo Damić, Luka Đurović, Mario Šurković, Noa Miletić, Marko Baletin i Ivan Đuran. Ženska ekipa u konkrenciji 8 ekipa zauzela je 5. mjesto.

Za žensku ekipu nastupile su: Ana Lučić, Gracija Filipović, Adriana Marinović, Katarina Matović, Katrina Nenadić, Antonia Ljuban, Antonia Šurković, Tonka Bušković i Karmen Fabris. Jugovi plivači i plivačice nastupili su pod vodstvom trenera Frane Ćirka i Andreja Drobca.

Pročitajte još

Poznati su datumi odigravanja prvih pet kola Prvenstva Hrvatske

Dulist

‘Raketa’ se oprostio od reprezentacije

Dulist

Neretvanac nanio poraz GOŠK-u i prekinuo sjajan niz!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija