Natrag
23.4.2019 04:12

facebook

twitter

google

rss

dulist

Edin Džeko se ne može upisati kao vlasnik vile na Babinom kuku koju je platio

26.7.2015 @ 14:00 Dulist Aktualno

Podijelite:

Edin Džeko ne može biti upisan kao vlasnik vile u Dubrovniku za koju je nedavno platio 2.6 milijuna eura jer se oko ove kuće već spori na sudu, piše Jutarnji list u svom današnjem izdanju.

Napadač Manchester Cityja kuću je kupio od Lidije i Stipe Pašalića, te im je uredno isplatio dogovoreni iznos, no Lidija je i dalje 1/1 vlasnica kuće.

“Prevaren sam kao mali seljačić! Vjerovao sam Lidiji, sažalio sam se na njenu priču o mužu ‘zlostavljaču’“, rekao je Džeko.

Naime, od 2011. godine pravo zaloga od 721.474 eura na ovoj kući ima i Dubrovčanin Ivo Jaković koji je ranije dao kratkoročni kredit Pašalićima. Također, dio kuće želi i agent za nekretnine iz Splita Ante Akram koji je, navodno, posredovao u prodaji.

Jutarnji navodi da Akrap nije potpisao nikakav ugovor o posredovanju u prodaju vile, no, i pored toga on je podnio tužbu Općinskom sudu u Dubrovniku.

“Ta kuća je gotova stvar. Stara stvar i stara vijest. Gradio sam je za sebe i svoju obitelj, a kad me kontaktirao Džeko, dogovorili smo se za pet minuta“, rekao je Stipe Pašalić.

Džekin odvjetnik Zoran Antunović kazao je da će je to kuća njegovog klijenta.

„O samim detaljima kupoprodaje ne mogu ništa govoriti. Zbog svega što ga je snašlo Džeko nije ogorčen. Ono što je kupio, bit će njegovo i tu priča završava“, rekao je Antunović.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana