Sport

‘DVIJE ZA JEDNU’ S ulaznicom Square – Novo vrijeme na polufinale Regionalne lige!

'DVIJE ZA JEDNU' S ulaznicom Square – Novo vrijeme na polufinale Regionalne lige!

Malonogometaši Squarea u petak, 18. ožujka od 17.30 sati u sklopu 16. kola igraju treći u nizu derbi na svom parketu. Nakon Nacionala i Futsal Dinama (kup) Dubrovčani dočekuju velikog rivala – Novo Vrijeme iz Makarske!

– Ako želimo polufinale trebaju nam ova tri boda. Nama je jako bitna utakmica koja bi mogla puno toga odrediti. Igrači imaju dodatni pritisak, međutim doma ne smijemo prosuti bodove jer možemo biti korak do polufinala – rekao je Marinko Mavrović, trener Squarea.

Squarea i Novo Vrijeme veže veliko rivalstvo još iz 2. HMNL kada su ovi klubovi igrali prave ratničke utakmice. Bez obzira na niz izmjena u igračkom kadru Squarea, ali i Novog Vremena, dokaz je da su neizvjesne utakmice nastavljene i u 1. HMNL. Naime, posljednje tri utakmice završene su podjelom bodova; u Dubrovnik je dva puta bilo po 3:3, a u Makarskoj također isti rezultat – 3:3!

– Naši igrači imaju dodatnu draž za pobjedom upravo radi tog rivalstva između ova dva kluba, a uz to što je nama pobjeda potrebnija nego ikada. Čak bih rekao da je ovo prekretnica za nastavak prvenstva jer naš susjed Vrgorac ima daleko lakši ždrijeb od nas – zaključio je trener Squarea.

Inače, ove sezone samo četiri momčadi igraju u doigravanju za prvaka Hrvatske. Najizgledniji kandidati za prvo, odnosno drugo mjesto su Nacional i Split, a borba do samog kraja za treće i četvrto mjesto voditi će se između Dinama, Squarea, Uspinjače i Vrgorca..

Utakmica se igra u petak, 18. ožujka od 17.30 sati u sportskoj dvorani Gospino polje. Prodaja ulaznica je sat vremena prije početka susreta na ulazu u dvoranu.

Treba istaknuti da je MNK Square u svrhu promocije vaterpolske završnice Regionalne lige odlučio da svi s kupljenom ulaznicom derbija Square – Novo Vrijeme imaju pravo s istom besplatno na polufinalne okršaje Regionale lige koji se igraju također u petak, 18. ožujka. Prvi polufinalni par čine Jug CO – HAVK Mladost (19.30 sati), dok će nakon njih u bazen uskočiti Primorje EB Rijeka – Jadran Carine (21 sat).

Tekst: MNK Square

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist