DuList IN

#DuListovđardin CVJETNI STUDIO NA VOJNOVIĆU Cvijeće kao najbolji znak pažnje

S tradicijom dugom 25 godina na adresi Iva Vojnovića 65 nalazi se dobro poznati Cvjetni studio. Osim velikog izbora rezanog cvijeća od kojeg djelatnice s dugogodišnjim iskustvom stvaraju maštovite cvjetne kreacije u obliku buketa i aranžmana u ponudi je kompetan program za vjenčanja, razna događanja i tužne prigode.

Uz kontinuirano usavršavanje i kreativnost, tim Cvjetnog studija uređuje stambene i poslovne prostore tematski i po želji klijenta. Uskoro se očekuje i veliki izbor sobnog bilja pa posjetite ovaj studio ili nazovite na broj 020 331 500. Cvjetni studio savjetuje kako pravilo njegovati sobno bilje. Njega počinje s pravilnim izborom pozicije u domu koja će biti optimalna za uspješan rast i cvjetanje uz obilje svjetla, ali ne i izravnog sunca. Potrebno je redovito zalijevanje čija učestalost ovisi o vrsti lončanice.

Nikako ne pretjerati s količnom vode jer će korijen biljke sagnjeti. Vlažnost zemlje najbolje provjeriti s prstom. Preporuka je zalijevanje odstajalom vodom, a može i destiliranom. Lončanicu je potrebno redovito prihranjivati te jednom godišnje presaditi u veću grastu.

Radno vrijeme: od 8 do 20 sati
Cvjetni Studio

CVJETNI STUDIO SAVJETUJE Kako bi što duže održali svježinu rezanog cvijeća, potrebno je svakodnevno mijenjanje vode. Uz to, važno je temljito oprati vazu te podrezivati stabljike za jedan centimetar. Ne nasjedajte na mit o andolima.

Pročitajte još

IDEMO U DRIVE-IN KINO! Tri dana filmskih klasika u Luci Gruž

Dulist

#DuListovđardin IDEALNO MUŠKO CVIJEĆE Macanove orhideje

Dulist

ARIANA ŽUSTRA Volim stvarati ‘sonic world’ – misteriozan i melankoličan, istovremeno dramatičan i razigran!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija