Natrag
19.4.2019 06:42

facebook

twitter

google

rss

dulist

Dubrovnik Travelu ured u Zagrebu i novo ime

27.2.2012 @ 10:59 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Dubrovnik Travel DMC, specijalizirana agencija za organizaciju kongresa, insentiva, ekskluzivnih grupa i događaja, otvorila je vrata svog trećeg ureda, i to u Zagrebu.

Metropolitanska podružnica nalazi se na prestižnoj lokaciji, na adresi Izidora Kršnjavoga 1- u Hotelu Westin, te osigurava brzu i povoljnu uslugu kao i pregršt novih ideja za organizaciju korporativnih događaja, navodi se u priopćenju Dubrovnik Travela. Nadalje ističu kako uz zaposlenih četrdeset visoko obučenih, višejezičnih i iskusnih mladih stručnjaka, u tri hrvatska ureda, DT pruža danas potpunu podršku klijentima i partnerima kako u Hrvatskoj tako i globalno.

– Paralelno s otvaranjem zagrebačkog ureda, te nakon više od desetljeća rada pod nazivom „Dubrovnik Travel“, prisutno je novo marketinško ime – „DT Croatia“, koje se pridodaje nazivu Dubrovnik Travel, a sve u svrhu bolje prepoznatljivosti i promocije destinacije.

Glavni motiv promjene naziva bilo je upravo otvaranje zagrebačkog ureda i proširenje usluga agencije na unutrašnjost Hrvatske i Istru. Dosadašnji projekti Dubrovnik Travela, iako iznimno uspješni, uglavnom su bili orijentirani na područje Dubrovnika, Splita i Hvara, tj. na Jadran, dok zagrebačka podružnica osigurava kompletnu pokrivenost usluga agencije u glavnom hrvatskom gradu kao i u Istri.

Brand DT Croatia sada objedinjuje usluge DT-a na području cijele Hrvatske – ističu iz Dubrovnik Travela, uz napomenu kako se otvaranjem ureda u Zagrebu te sjedinjenjem naziva DT Croatia – Dubrovnik Travel, krenulo u novo uzbudljivo razdoblje za ovu tvrtku koja bilježi pozitivan poslovni rast, što je zabilježeno i izvješćima uglednih bonitetnih kuća koje već dugi niz godina ocjenjuju DT sa ocjenom AA+.
 
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana