Politika

Dubrovnik je spojio nemoguće-SDP, HDZ i HNS!

Dubrovnik je spojio nemoguće-SDP, HDZ i HNS!

HSLS-ovci na čelu sa predsjednikom Darinkom Kosorom održali su danas u Gradskoj kavani konerenciju za novinare. Predstavili su rezultate sa izborne skupštine stranke i najavili daljnje aktivnosti.

-Izabrali smo novo rukovodstvo, mene za predsjednik Županijskog vijeća, 3 potpredsjednika i novo Županijsko vijeće. Dogovorili smo se da ćemo u kontinuitetu nastaviti s našim radom, biti principijelni i odgovorni i u obnašanju vlasti i u oporbi. U Županiji smo u koaliciji gdje smo zadovoljni odnosima i nadamo se da ćemo tako i nastaviti – rekao je Ivo Gjaja novoizabrani predsjednik Županijskog vijeća HSLS-a.

-Pozdravljam izbor Iva Gjaje, on je to zaslužio vezano za njegov angažman u Gradu Dubrovniku. Posljednji događaji u Dubrovniku znak su da je u politici sve manje poštenja, no Gjaja predstavlja iznimku, jer ipak postoje oni koji nisu na prodaju. U Gradu smo ostali vjerni svakom izbornom programu, i jedino Gjaja govori i radi ono što je govorio u predizbornom programu. Očekujem jačanje dubrovačkog ogranka, uključenje novih, mladih ljudi jer Dubrovnik je spojio ono nemoguće SDP, HDZ i HNS. Jednostavno vjerujem Gjaji – dodao je Darinko Kosor.

Pročitajte još

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist