DuList IN

DUBROVNIK CRAFT BEER Zabavljat će nas Pipsi, Zemlja Gruva, Rundek…

DUBROVNIK CRAFT BEER Zabavljat će nas Pipsi, Zemlja Gruva, Rundek...

Ljetno vrijeme još nam nije stiglo, ali zato nam polako stiže četvrti Dubrovnik Craft Beer Festival koji će se održati 14. i 15. lipnja u kampu Solitudo u sklopu Ljeta u Valamaru. Nakon uspješne dvije godine festivala u kojemu su brojni posjetitelji mogli uživati u mnogim besplatnim koncertima pa čak i u utakmici Svjetskog prvenstva u nogometu, Valamar vam i ove godine donosi besplatne koncerte najvećih hrvatskih i regionalnih izvođača. Posjetitelji će u ova dva dana festivala moći uživati u desecima vrsta točenih zanatskih piva iz nekoliko domaćih mikro pivovara, a za odličnu glazbu pobrinuti će se naš rezidencijalni DJ uz vrhunske glazbenike.

Prvi dan Festivala, 14. lipnja posjetitelje će zabavljati grupa Darko Rundek & ekipa predvođena neponovljivim Darkom Rundekom te pioniri nove regionalne pop scene koji su publiku osvojili hommageom Dino Dvorniku – Zemlja Gruva.

Drugi dan Festivala, 15. lipnja rezerviran je za dva kultna benda, legendarni Psihomodo Pop i Pips Chips & Videoclips.

Za sve gurmane osiguran je i food corner, gdje ćete moći ‘razmaziti’ svoja nepca odličnom gastronomskom ponudom. Radno vrijeme festivala oba dana bit će od 18:00 do 02:00 sata, a osim besplatnog ulaza, svim posjetiteljima, osiguran je i besplatan parking.

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist