Natrag
19.1.2019 07:25

facebook

twitter

google

rss

dulist

DUBROVNIK CRAFT BEER FESTIVAL Pivoljupci, pripremite se za odličan vikend!

11.6.2018 @ 13:12 Dulist dulist IN
6;6

Podijelite:

Još nas samo pet dana dijeli od prvog od dva ovogodišnja izdanja Dubrovnik Craft Beer Festivala koji će se održati 15. i 16. lipnja u kampu Solitudo u sklopu Ljeta u Valamaru.

Nakon prošlogodišnjeg, ujedno i prvog dubrovačkog festivala ovog tipa koji je oduševio sve posjetitelje, Valamar uz podršku TZ Dubrovnik i ove godine ‘časti’ besplatnim koncertima. Tako će svi okupljeni ovaj petak uživati u najvećim hitovima rokera Jure Stublića i njegovog Filma dok je subotnja zabava zagarantirana uz sarajevski bend Letu Štuke čijem će koncertu prethoditi praćenje utakmice Hrvatska – Nigerija na dva 5-metarska ekrana visoke rezolucije uz vrhunsko ozvučenje i projektore.

Očekuje vas 60-ak vrsta piva, besplatni koncerti, prijenos utakmice Hrvatska – Nigerija, DJ i još puno toga

Najveći pivoljupci tako će moći kušati 60-ak vrsta piva pripravljenih u više od 20 mikro pivovara, a ove ih godine očekuje i nekoliko dodatnih zanimljivih sadržaja poput festivalske čaše za degustaciju piva koju će biti moguće kupiti kao podršku DUCBF-u. Bit će tu i Homebrew kutak gdje će se prezentirati lokalni kućni pivari, a svi će posjetitelji ove godine na Festivalu moći kupiti i pivo ‘za ponijeti doma’ u Craft Beer Shopu.

Kako su pivo i dobra hrana savršen spoj, svi gurmani će doći na svoje u bogatom Street food kutku, a za one koji nisu ljubitelji piva, na raspolaganju će biti šank s ostalim alkoholnim i bezalkoholnim pićima. Radno vrijeme Festivala oba dana bit će od 18 do 1 sat, a osim besplatnog ulaza, svim posjetiteljima koje će u trenucima dok ne budu trajali koncerti i utakmica zabavljati DJ, osiguran je i besplatan parking.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana