DuList IN

DUBROVNIK CRAFT BEER FESTIVAL Pivoljupci, pripremite se za odličan vikend!

DUBROVNIK CRAFT BEER FESTIVAL Pivoljupci, pripremite se za odličan vikend!

Još nas samo pet dana dijeli od prvog od dva ovogodišnja izdanja Dubrovnik Craft Beer Festivala koji će se održati 15. i 16. lipnja u kampu Solitudo u sklopu Ljeta u Valamaru.

Nakon prošlogodišnjeg, ujedno i prvog dubrovačkog festivala ovog tipa koji je oduševio sve posjetitelje, Valamar uz podršku TZ Dubrovnik i ove godine ‘časti’ besplatnim koncertima. Tako će svi okupljeni ovaj petak uživati u najvećim hitovima rokera Jure Stublića i njegovog Filma dok je subotnja zabava zagarantirana uz sarajevski bend Letu Štuke čijem će koncertu prethoditi praćenje utakmice Hrvatska – Nigerija na dva 5-metarska ekrana visoke rezolucije uz vrhunsko ozvučenje i projektore.

Očekuje vas 60-ak vrsta piva, besplatni koncerti, prijenos utakmice Hrvatska – Nigerija, DJ i još puno toga

Najveći pivoljupci tako će moći kušati 60-ak vrsta piva pripravljenih u više od 20 mikro pivovara, a ove ih godine očekuje i nekoliko dodatnih zanimljivih sadržaja poput festivalske čaše za degustaciju piva koju će biti moguće kupiti kao podršku DUCBF-u. Bit će tu i Homebrew kutak gdje će se prezentirati lokalni kućni pivari, a svi će posjetitelji ove godine na Festivalu moći kupiti i pivo ‘za ponijeti doma’ u Craft Beer Shopu.

Kako su pivo i dobra hrana savršen spoj, svi gurmani će doći na svoje u bogatom Street food kutku, a za one koji nisu ljubitelji piva, na raspolaganju će biti šank s ostalim alkoholnim i bezalkoholnim pićima. Radno vrijeme Festivala oba dana bit će od 18 do 1 sat, a osim besplatnog ulaza, svim posjetiteljima koje će u trenucima dok ne budu trajali koncerti i utakmica zabavljati DJ, osiguran je i besplatan parking.

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist