DuList IN

Dubrovnik četvrti najljepši grad Europe

Dubrovnik četvrti najljepši grad Europe

Dubrovnik  je jedan od pobjednika u kategoriji Najljepši europski grad u izboru portala 10Best – Reader's Choice, koji se odvijao pod pokroviteljstvom USA Today protekla četiri tjedna.

Zauzeo je četvrto mjesto, iza Rige (Latvija), Bergena (Norveška), Innsbrucka (Austrija). Svi pobjednici – deset naljepših europskih gradova bit će promovirani putem USA Today u petak, 25. studenog u tiskanom izdanju, kao i na portalu www.usatoday.com rubrika Travel Homefront istog dana.

U odabiru naljepših europskih gradova sudjelovali su glavni urednici novinskog portala USA TODAY i turističkog online vodiča 10Best, koji su i sastavili listu najljepših europskih gradova te uvrstili Dubrovnik kao kandidata. Portal 10Best.com prosječno dnevno ima više od 700 tisućajedinstvenih posjetitelja, a mjesečno generira otprilike 28 milijuna pregleda stranica.

USA Today je multi – platforma vijesti i informacije medijska tvrtka. USA Today, je jedan od najutjecajnijih američkih medija s prosjekom od više od 1,6 milijuna čitatelja dnevno, a USATODAY.com ,nagrađivani web stranice novina pokrenuta 1995, dosiže 6,6 milijuna čitatelja dnevno.

10Best Reader' s Choice Travel Awards lansira jednu novu kategoriju svaki tjedan. , otkrivajući dvadesetak nominiranih , a glasovanje se odvija na način da se dnevno dopušta jedno glasovanje  online za jednog kandidata po kategoriji, po danu.

Čitatelji ovih portala su, prema našim saznanjima iz USA Today Travel media grupe, dobro  su informirani i puno putuju, te sadržaj na navedenim  platformama odražava njihove stavove. 10Best.com pruža korisnicima s izvornika, nepristrane sadržaje i priče o putovanjima, uz savjete i izbor odredišta, atrakcija, onoga što morate učiniti i vidjeti, odabir restorana i drugo.

Portal 10Best.com prosječno dnevno ima više od 700 tisuća jedinstvenih posjetitelja, a mjesečno generira otprilike 28 milijuna pregleda stranica.

USA Today je multi – platforma vijesti i informacije medijska tvrtka. USA Today , je jedan od najutjecajniojih američkih medija s prosjekom od više od 1,6 milijuna čitatelja dnevno, a USATODAY.com, nagrađivani web stranice novina pokrenuta 1995, koja dosiže 6,6 milijuna čitatelja dnevno. USA Today je i lider u mobilnim aplikacijama s više od 16 milijuna preuzimanja na mobilnim uređajima.

Možete vidjeti i podijeliti puni popis pobjednika na ovom linku.
 

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist