Natrag
17.2.2019 13:00

facebook

twitter

google

rss

dulist

Dubrovnik Amerikancima najatraktivniji u Europi

24.4.2012 @ 18:50 Baldo Marunčić Aktualno
5;5

Podijelite:

Od 18. do 24. travnja u hotelu Excelsior organiziran je skup udruženja Travel Leaders, koje okuplja preko šest tisuća agenata iz SAD-a i Kanade i broji godišnji promet od preko šest milijardi dolara.

Turistička zajednica grada Dubrovnika je uz potporu Glavnog ureda HTZ i Turističke zajednice Županije Dubrovačko neretvanske priredila bogat program koji ih je upoznao sa dubrovačkom povijesti i tradicijom, ali i ukupnom turističkom ponudom.

Svečani ceremonijal dobrodošlice je posebno uveličao svojim prisustvom  ministar turizma gospodin Veljko Ostojić sa suradnicima, koji se obratio skupu i zahvalio na izboru Hrvatske i Dubrovnika za njihov sastanak.

U organizaciji Dubrovačkih ljetnih igara uživali su u premijernoj izvedbi glazbeno scenske predstave „S Benjaminom Franklinom u Dubrovačkom Arhivu“, kao i na završnoj večeri pod maskama. Osim Grada upoznali su cijelu regiju bogatim izletničkim programom.

U sklopu prezentacije koju je održala Pave Župan Rusković, koja je bila inicijator ovog skupa tadašnjeg Destinacijskog menadžmenta,  predstavljen im je projekt Dubrovnik – Grad za sva godišnja doba. Dvadesetak agenata je nastavilo program kroz Hrvatsku do Istre i Zagreba.

Prije odlaska gospodin Roger Block, predsjednik Travel Leadersa se zahvalio na ¨"izvrsnoj organizaciji i odličnom programu" te naglasio da je "Dubrovnik odlična destinacija bogate povijesti i tradicije, trenutno njihovim članovima najatraktivnije odredište u Europi".

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana