Koronavirus u Hrvatskoj

‘DUBROVČANI ‘ZAGLAVILI’ BEZ LETOVA Croatia Airlines nije u mogućnosti prevesti putnike do Dubrovnika

'DUBROVČANI 'ZAGLAVILI' BEZ LETOVA Croatia Airlines nije u mogućnosti prevesti putnike do Dubrovnika

Zračna luka Dubrovnik od podneva je zatvorena za civilni zračni promet zbog slučaja koronavirusa od kojeg je oboljela spremačica Zračne luke. DuListu se odmah javila nekolicina čitatelja koji su osobno, ili pak netko od njihovih bližnjih, trebao popodnevnim letom Croatia Airlinesa sletjeti upravo u Čilipe, međutim, sada to ne mogu. Tri su popodnevna leta iz Zagreba za Dubrovnik također otkazana, kao i svi letovi do 29. ožujka. Pokušali smo provjeriti s Croatia Airlinesom kako će se njihovi putnici koji su trebali sletjeti u Dubrovnik stići doma te jesu li organizirali kakav prijevoz ili se dosjetili sličnog rješenja.

-Za sada možemo potvrditi podatak da je zbog zatvorenosti Zračne luke Dubrovnik do 29. ožujka ove godine, Croatia Airlinesa prisiljen u tom razdoblju otkazati sve planirane letove iz Dubrovnika i u Dubrovnik zbog više sile – odgovorili su nam iz Croatia Airlinesa.

Na naš ponovljeni upit hoće li putnici kojima je danas konkretno let otkazan moći barem zamijeniti kartu za Split pa se otamo već snaći za prijevoz iz Croatije su nam odgovorili kako ih je cijela situacija iznenadila, kako se sve mijenja iz sata u sat te kako se trude odgovoriti svim izazovima.

Nažalost, istaknuli su, zbog novonastale situacija, ali i situacije s koronavirusom koji dodatno sve otežava, u ovom trenutku nisu u mogućnosti organizirati se te putnike prevesti do Dubrovnika, već će se, naglasili su, ovog puta morati organizirati sami.

Po dvije djevojke koje su trebale danas sletjeti u Dubrovnik doći će roditelji – i to u Split. Uz nadu, ističu, da se neće promijeniti situacija s granicom u Neumu. Iako im na prvu uopće nisu javili što se zapravo dogodilo s našom zračnom lukom i letovima, naknadno su obaviještene mailom kako im je let otkazan. Iz Zračne luke Dubrovnik putnicima su se ispričali zbog nastalih neugodnosti te ih uputili na – prijevoznike.

Pročitajte još

U Hrvatsku stiže milijun doza cjepiva protiv omikrona

Dulist

EPIDEMIOLOG KAIĆ O KORONAMJERAMA ‘One nam više ne trebaju’

Dulist

Capak otkriva hoće li se vratiti mjere zbog porasta oboljelih od koronavirusa

Dulist