Aktualno

Dubrovački klub stranaca prikuplja donacije za humanitarni ‘buvljak’

Dubrovački klub stranaca prikuplja donacije za humanitarni 'buvljak'

Dubrovački klub stranaca organizira godišnju rasprodaju rabljene robe i drugih predmeta te pozivaju sve ‘lovce’ na jeftinu robu da doniraju svoje rabljene predmete, ali i pronađu neobične dragocjenosti po niskim cijenama.

Predmeti će se prikupljati od 29. travnja do 2. svibnja od 10 do 18 sati u Kongresnoj dvorani Hotela Park, a prodaja će se odvijati od 1. do 5. svibnja.

Možete donijeti darovanu odjeću, igračke, kuhinjske potrepštine, male kućanske aparate i ostalu robu, a sve treba biti čisto i u dobrom stanju. Sav prihod od prodaje donira se lokalnim humanitarnim udrugama.

-Na prošlogodišnjoj rasprodaji utržili smo više od 60.000 kuna koje smo donirali potrebitima. Od početka ove naše rasprodaje 2010. godine, DKS je u humanitarne svrhe prikupio 385,500 kn. Zahvaljujemo svima onima koji su sudjelovali kao donatori, kupci ili volonteri. Zahvaljujemo našim partnerima Grand Hotelu Park i Art radionici Lazareti. Unaprijed se veselimo našem ponovnom viđenju i ove godine! – poručuju iz Dubrovačkog klub stranaca.

Za više informacija, nazovite 098-139-7774.

Pročitajte još

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist