Natrag
22.3.2019 09:57

facebook

twitter

google

rss

dulist

Dubrovački HGSS-ovci opljačkani tijekom intervencije

2.4.2018 @ 15:45 Dulist.hr Aktualno

Podijelite:

Tijekom potrage za mladićem koji je nestao kod Visovačkog jezera, djelatnicima dubrovačke stanice Hrvatske gorske službe spašavanja ukraden je treći kotač s prikolice automobila.

Na to se putem statusa na Facebooku osvrnuo HGSS-ovac Ivan Kaleb:

-‘Junače’, samo da ti skrenem pozornost i kažem da mi nismo profesionalci koji imaju 10,000.00 kuna plaće i kojima je ovo posao. Mi smo volonteri koji smo ostavili svoje obitelji, uzeli godišnji i došli kako bi nekome pomogli. Besplatno. A ti si nama uzeo kotač. Besplatno. I za kraj, nadamo se da ti naša pomoć nikad neće trebati, a ako ti ipak bude trebala dobiti ćeš je. Besplatno – napisao je HGSS-ovac Ivan Kaleb.

Djelatnici šibenske stanice također su posvetili Facebook status počinitelju, a sve u nadi da otuđeni predmet vrati, jer kako kažu ‘nikad se ne zna kada će zatrebati njihove usluge’.

‘Poštovani nepoznati, danas ste sa trailera HGSS Stanice Dubrovnik koja pomaže u potrazi za nestalim mladićem na Visovačkom jezeru ‘posudili’ rezervni kotač! Molimo kako ste ga ‘posudili’ da isti ivratite jer nikad se ne zna kada će vam naše usluge trebati! Hvala! #HGSS Stanica #Šibenik’ – napisali su HGSS-ovci iz šibenske stanice.

Foto: Facebook/Ivan Kaleb

Komentari

O autoru: Dulist.hr


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana