Natrag
18.4.2019 21:07

facebook

twitter

google

rss

dulist

Dubrovačka trpeza u Narodnoj knjižnici

28.3.2014 @ 22:44 Dulist Kultura
16;16

Podijelite:

Izložba “Dubrovačka trpeza” otvorena je ovog petka u suradnji Dječjeg vrtića “Izviđač” i Odjela za djecu i mlade Dubrovačkih knjižnica. Vrijedne ruke dubrovačkih mališana, uz pomoć teta i roditelja izradile su slasne kreacije koje mame svojim izgledom u predvorju Narodne knjižnice Grad.

“Otvorite takujine i kupite gulozece fine” poručili su u prigodnim recitacijama mali Izviđači koji su ponosno predstavili slasne kreacije nastale u karnevalskoj radionici djece, teta i roditelja.

Koliko je “slasna” Dubrovačka trpeza, rekla je na otvaranju i ravnateljica Dubrovačkih vrtića Boja Mustać prepričavši kako su tijekom popodneva, dok se postavljala, mnogi prolaznici ulazili i divili se serviranim gulozecama.
Delicije i fantastične kreacije sada su dio prodajne izložbe koja će krasiti ulaz u Knjižnicu sljedećih tjedana. Posjetite je i uživajte, kao što su ovog petka svi bili veseli družeći se s brojnom djecom iz DV „Izviđač“, njihovim tetama: Anitom i Jadrankom, Tanjom i Nikolinom, Nerom i Ivanom, Evgenijom i Fani, koje su priredile Dubrovačku trpezu u Knjižnici u suradnji s knjižničarkom Zlatkom Mustahinić.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana