Sport

DU MOTION Prijave otvorene još mjesec dana

DU MOTION Prijave otvorene još mjesec dana

Treće izdanje trkačke manifestacije Du Motion – Runners’ Days Dubrovnik na rasporedu je 29. i 30. travnja, a svi trkači koji se još nisu prijavili mogu to učiniti do 1. travnja.

Dvodnevno događanje i ove godine objedinjuje globalno sve popularniji Dubrovački polumaraton, ekskluzivnu Utrku zidinama, humanitarnu utrku 5K te dječju utrku.

U vrlo kratkom vremenu Du Motion je stekao epitet jedne od najuspješnijih i najbolje organiziranih manifestacija ove vrste u Hrvatskoj, koja će za prvomajski vikend u grad podno Srđa ponovno privući sportaše i rekreativce iz više od 30 zemalja. Rezultat je to predanog rada organizacijskog tima, zanimljivo osmišljenih panoramskih staza sa startom i ciljem na Stradun te odlične atmosfere o kojoj trkači pričaju još mjesecima nakon utrke.

Posebnost Du Motiona su i raznovrsni trkački paketi s popularnim cijenama koji uključuju brojne sportske i turističke sadržaje.

Ove se godine uz trkačke, može nabaviti i poseban navijački paket za popularnu humanitarnu 5K utrku, za sve one koji iz nekog razloga ne mogu trčati, ali bodrenjem i navijanjem žele pridonijeti njenom plemenitom cilju. Naime, sav prihod od utrke ove je godine namijenjen za pomoć Neviu Krešiću, šestogodišnjaku iz Konavala, koji jedini u Hrvatskoj ima dijagnozu Majewski osteoplastični primordijalni dvorfizam tip 2.

Više o prijavama i trkačkim paketima, rezervaciji smještaja i svim ostalim informacijama potražite na službenoj web stranici, Du Motion možete pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist