Natrag
21.3.2019 23:19

facebook

twitter

google

rss

dulist

DU MOTION 2018. Ovog vikenda posebna regulacija prometa

26.4.2018 @ 11:21 Dulist Aktualno

Podijelite:

Sportsko turistička manifestacija ‘Du motion: Runners’ Days Dubrovnik’ održat će se od 26. do 29. travnja 2018. godine, a manifestacija obuhvaća nekoliko događaja.

Subota 28. travnja rezervirana je za Dječju utrku koja se trči na Stradunu te Utrku dubrovačkim zidinama ‘Run the Wall’ koja starta u 10.30 sati te se očekuje oko stotinu trkača. Organizatori napominju kako će zbog ove utrke cijele zidine biti zatvorene od 8 do 12 sati.

Središnji dio manifestacije održat će se u nedjelju 29. travnja kada su na rasporedu dvije utrke: 4. Dubrovački polumaraton i humanitarna utrka 5K. Utrke startaju u 9.30, odnosno 9.35 sati sa Straduna.

Sukladno donesenoj Odluci nadležnog ureda Grada Dubrovnika i suglasnosti PU Dubrovačko-neretvanske, građani se obavještavaju kako će u nedjelju 29. travnja za vrijeme trajanja utrke Dubrovačkog polumaratona i humanitarne utrke građana 5K na području Grada Dubrovnika u vremenu od 9 do 14 sati, biti uspostavljena zabrana prometovanja za sva vozila na sljedećim prometnicama:

Iza Grada, Brsalje, Branitelja Dubrovnika, Put od Republike, Vukovarska, Dr. Ante Starčevića, Nikole Tesle, Obala Stjepana Radića, Obala Ivana Pavla II, dionica državne ceste D420 Solska baza – Sustjepan, bivša županijska cesta 6254 na dionici Sustjepan – Prijevor i obratno.

Obilazne prometnice su: D8 Komolac – Dubrovnik, D223 Brgat – Dubac – Dubrovnik, D3 Dubrovnik – Split zatim iz pravca Lozice i Nova Mokošica za Dubrovnik, obilazak je preko mosta Dr. Franja Tuđmana na ulicu Petra Bakića.

– Molimo sugrađane da tijekom održavanja navedenih utrka poštuju upute redara i policijskih službenika na terenu i da se pridržavaju privremene regulacije prometa, te ih pozivamo na razumijevanje i strpljenje kako bi ovaj međunarodni sportski događaj protekao u što sigurnijem i dostojanstvenijem ozračju – ističu organizatori.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana