Aktualno

DSO objavio natječaj za šefa dirigenta

DSO objavio natječaj za šefa dirigenta

Upravno vijeće Dubrovačkog simfonijskog orkestra raspisalo je natječaj za izbor i imenovanje glavnog dirigenta u trajanju od četiri godine.

Uvjeti koje kandidati moraju ispunjavati su završena glazbena akademija, najmanje pet godina rada kao dirigent, da je kao dirigent nastupao/la s istaknutim domaćim i inozemnim glazbenim tijelima.

Uz pisanu prijavu (u kojoj se navode osobni podaci podnositelja – ime, OIB, adresa, broj telefona, po mogućnosti e-adresa) kandidati su dužni priložiti:potvrdu o državljanstvu,  diplomu o završenom obrazovanju, radnu knjižnicu, životopis, program umjetničkog rada za četverogodišnje razdoblje.
Prijave na natječaj, zajedno s dokazima o ispunjavanju uvjeta, dostavljaju se isključivo poštom – preporučenom pošiljkom na adresu Dubrovački simfonijski orkestar, 20000 Dubrovnik, Svetoga Dominika 9.

Prijave se podnose u roku od 15 dana od objave natječaja u Narodnim novinama i dnevnom tisku, a natječaj je objavljen 15. travnja.

Podsjetimo, nakon što je maestro Zlatan Srzić bio prisiljen zbog zdravstvenih problema povući se s te dužnosti, na njegovo mjesto šefa dirigenta privremeno je postavljen Mladen Tarbuk.

Pročitajte još

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist