Aktualno

Društvenim mrežama se proširila fotografija dječaka koji je tražio kruha od prolaznice, policija provodi provjere!

Društvenim mrežama se proširila fotografija dječaka koji je tražio kruha od prolaznice, policija provodi provjere!

– Ovog malog dječaka sam maloprije srela ispred Tommy-ja u Gružu koji sam šeta i pitala sam ga đe su mu roditelji na što je on meni odgovorio da je gladan i da bi kruha – objavila je A.R. na svom Facebook profilu uz poziv u pomoć svima koji bi mogli znati više o malenom.

– Ako tko zna dječaka bilo bi mi drago da imam koju informaciju o njemu i da mu se pomogne jer smo mi ipak najbogatiji grad u Hrvatskoj zato dragi ljudi pomozimo dječaku jer dobro se dobrim vraća – napisala je ona te nedugo zatim objavu i uklonila.

Glasnogovornica PU DN Andrijana Biskup nam je potvrdila kako nemaju nikakav događaj prijavljen vezano uz dječaka, no kako su i do njih došli navodi s društvenih mreža te kako provode provjere vezane uz taj slučaj.

Procjenjuje se da dječak ima između 4 i 5 godina, a u akciju potrage za djetetom se uključila i Vesna Tadić sa svojom grupom Pomoć za Dubrovčane koja je molila svoje članove ‘koji su u mogućnosti da naprave đir po Gružu i šire’ u nadi da se dječačić što prije pronađe i sigurno odvede kući.
– Dijete je obučeno u tamniju odjeću sa crnom kapom na glavi i ima dva modra rusaka sa sobom. Ako ga netko nađe odmah neka nazove policiju i neka nam javi ovdje da mi prestanemo tražiti – objavila je Vesna Tadić u grupi Pomoć za Dubrovčane.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] BAHAT I NEKULTURAN A gdje nego na sred puta?

Dulist

SUTRA U GOSPINOM POLJU Motociklisti, policija vas poziva na poligon sigurne vožnje

Dulist