Natrag
18.7.2018 14:58

facebook

twitter

google

rss

dulist

Drugu godinu zaredom provodi se akcija ‘Veliko srce Valamara’

14.7.2017 @ 8:56 Dulist duLIst Promo

Podijelite:

Već drugu godinu zaredom Valamar Riviera provodi humanitarnu akciju ‘Veliko srce Valamara’ u svojim destinacijama od Istre i Kvarnera do Dubrovnika s ciljem širenja solidarnosti i pomaganja potrebitim članovima u zajednici.

Ovogodišnja akcija započela je početkom srpnja i trajat će do kraja rujna. Kutije za donacije postavljene su u Valamarovim hotelima, ljetovalištima i kampovima, a svojim dobrotvornim prilozima akciju mogu podržati gosti, zaposlenici, partneri i svi ljudi dobre volje. Sva sredstva prikupljena u humanitarnoj akciji bit će usmjerena na najpotrebitije u zajednici.

Društveno odgovorno poslovanje u tvrtki Valamar Riviera sastavni je dio tradicije poslovanja u turizmu duge šest desetljeća i ukorijenjeno je u uvjerenju da je održivost poslovanja strateški cilj i ključni pokretač stvaranja nove vrijednosti. Razmatrajući svoj utjecaj na lokalnu zajednicu, okoliš i društvo u cjelini, Valamar Riviera razvila je devet krovnih programa društveno odgovornog poslovanja, a jedan od njih je i program „Veliko srce Valamara“, unutar kojeg se provodi istoimena humanitarna akcija.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana