Grad

DROPČEVA ULICA Evo tko je ispilao fikus!

Uklanjanje fikusa u Dropčevoj ulici nije bilo po nalogu Grada Dubrovnika, niti su to izvršili djelatnici Grada Dubrovnika – stoji u službenom odgovoru Grada Dubrovnika.

Nastavno na to odgovaraju iz Grada Dubrovnika:

”Gospodin Hrvoje Macan je 23. rujna 2014. godine podnio zamolbu Vrtlaru da stručna komisija Vrtlara izađe na teren i dozvoli uklanjanje fikusa u Dropčevoj ulici. U zamolbi su navedeni razlozi zbog kojih se traži uklanjanje fikusa:

‘Fikus u Dropčevoj ulici je svojim korijenom ušao u klončinu između Dropčeve i Boškovićeve ulice i time oštetio horizontalnu kanalizacijsku cijev, pa otpadne vode ulaze u prizemlja kuća u Boškovićevoj ulici 15. i 17.’

Uz zamolbu su dostavljene i fotografije korijena navedenog fikusa. Nakon očevida stručne komisije Vrtlara d.o.o. ista je dozvolila uklanjanje fikusa zbog razloga navedenih u podnesenoj zamolbi. Dakle, djelatnici Vrtlara nisu izvodili radove, već su dali rješenje za uklanjanje zbog navedenih opravdanih razloga.”

Pročitajte još

‘BILA JE JEDNA OD NAJZAPUŠTENIJIH’ Uređena Ulica kardinala Stepinaca

Dulist

PREVENCIJA ZBOG KORONAVIRUSA Zatvorena blagajna Čistoće, glomazni otpad iznesite ispred kuće

Dulist

Produljeno radno vrijeme Libertasovog šaltera na Pilama

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija