Grad

DROPČEVA ULICA Evo tko je ispilao fikus!

Uklanjanje fikusa u Dropčevoj ulici nije bilo po nalogu Grada Dubrovnika, niti su to izvršili djelatnici Grada Dubrovnika – stoji u službenom odgovoru Grada Dubrovnika.

Nastavno na to odgovaraju iz Grada Dubrovnika:

”Gospodin Hrvoje Macan je 23. rujna 2014. godine podnio zamolbu Vrtlaru da stručna komisija Vrtlara izađe na teren i dozvoli uklanjanje fikusa u Dropčevoj ulici. U zamolbi su navedeni razlozi zbog kojih se traži uklanjanje fikusa:

‘Fikus u Dropčevoj ulici je svojim korijenom ušao u klončinu između Dropčeve i Boškovićeve ulice i time oštetio horizontalnu kanalizacijsku cijev, pa otpadne vode ulaze u prizemlja kuća u Boškovićevoj ulici 15. i 17.’

Uz zamolbu su dostavljene i fotografije korijena navedenog fikusa. Nakon očevida stručne komisije Vrtlara d.o.o. ista je dozvolila uklanjanje fikusa zbog razloga navedenih u podnesenoj zamolbi. Dakle, djelatnici Vrtlara nisu izvodili radove, već su dali rješenje za uklanjanje zbog navedenih opravdanih razloga.”

Pročitajte još

Program Dubrovačkog zimskog festivala predstavljen u Sarajevu

Dulist

U SKLOPU EU PROJEKTA Potpisan Sporazum o suradnji Dubrovnika i Panaija

Dulist

‘NAPRAVLJEN VELIK POSAO’ Završena energetska obnova vrtića Izviđač

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija