Natrag
18.4.2019 20:33

facebook

twitter

google

rss

dulist

Dr. Čolić slomio otpor Kliševa

28.10.2013 @ 10:26 Nikša Miletić Sport

Podijelite:

Odigrano je 1. kolo 36. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu, a najuzbudljivije je bilo u susretu momčadi Kliševa i Dr. Čolić.

Dr. Čolić je na kraju odnio pobjedu 6:4, ali je rezultat do posljednjeg trena bio neizvjestan. Zanimljivo je da je i u susretu Marinka Matulovića (Dr. Čolić) i Siniše Kraljevića (Kliševo) rezultat prvog seta bio 27:25 za Matulovića. Unatoč tome što je igrač Kliševa Milo Stražičić igrao izvanredno i zabilježio sve tri pobjede, kao i pobjedu u paru, ekipa Dr Čolić je bila ujednačena (svaki je igrač donio po dvije pobjede) i na kraju zasluženo pobijedila.

Druge dvije utakmice 1-A lige završile su očekivanom pobjedom favorita, ekipa OŠ Cavtat-Konavljanin (pobjeda nad Umjetnicima 9:1) i Marinkolor (7:3 pobjeda nad Eurokarbonom). U 1-B ligi dvije utakmice završile su očekivanom pobjedom favorita. Geoplan je s visokih 9:1 svladao Kapljicu, Šampinjoni s glatkih 10:0 Lapad Kolor. Susret Dubrovnika i Halo 92 završio je nerješeno (5 : 5), što je bio i realan odnos snaga na terenu.

Iduće kolo igra se u subotu, 9. studenog, a sastat će se u 1-A ligi OŠ Cavtat-Konavljanin i Dr. Čolić, Eurokarbon i Kliševo te Umjetnici i Marinkolor, a u 1-B ligi Geoplan i Lapad Kolor, Halo 92 i Šampinjoni te Kapljica i Dubrovnik.

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana