Grad

DPDS: Sve Dubrovkinje i Dubrovčani već odavno imaju besplatan ulaz na zidine!

Zidine

Sve Dubrovkinje i Dubrovčani imaju besplatan ulaz na gradske zidine i ostvaruju ga preuzimanjem propusnice u uredima DPDS-a na Gundulićevoj poljani 6, uz predočenje osobne iskaznice, jaljaju z Društva prijatelja dubrovačke starine.

– Želimo informirati građane Dubrovnika te ispraviti netočan podatak koji je Gradonačelnik Vlahušić izrekao tijekom jučerašnje konferencije za medije.

Društvo već godinama za domaće stanovništvo izdaje posebne propusnice kako ne bi morali platiti kartu na zidinama. A zbog tehničkih razloga propusnice se mogu izdati samo u uredima budući da na samim zidinama to nije moguće jer se propusnice na blagajni nemaju gdje ispisivati.

Cijena od 30 kn je postavljena u slučaju kada građani pri dolasku na zidine ipak žele platiti kartu i ne traže propusnicu pa im je ponuđena najniža cijena po cjeniku, ona za dječju kartu.

Stoga pozivamo građane da iskoriste mogućnost besplatne karte i dođu u naš ured kako bismo im izdali propusnicu za obilazak zidina – zaključuju iz DPDS-a.

Pročitajte još

Zbog predstave nema ulaska na parkirališta oko Parka Gradac

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

PROJEKT ‘POŠTUJMO GRAD’ Franković pozvao turističke vodiče na suradnju

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija