Natrag
20.3.2019 22:56

facebook

twitter

google

rss

dulist

“Dosta je bilo priče”

3.11.2011 @ 13:15 Andrea Falkoni Račić Kultura

Podijelite:

Dubrovačke knjižnice Dubrovnik i Gradska biblioteka Kotor predstavit će knjigu „Dosta je bilo priče“ u petak, 4. studenog u 19 sati u čitaonici Narodne knjižnice Grad.

Na predstavljanju knjige sudjelovat će Muzafer Čauši, Vesna Čučić, Varja Đukić, Ilija Đurović, Rade Jarak, Andrej Nikolaidis i Feđa Šehović, a promocija iste knjige održat će se i u Kotoru u subotu, 5. studenoga.
 
Glavni urednici knjige izbora proze hrvatskih i crnogorskih autora su akademik Luko Paljetak i crnogorski pisac Andrej Nikolaidis.
 
Podsjetimo, riječ je o drugoj od triju knjiga koje će se izdati u sklopu Projekta. Prethodila joj je knjiga "Svijeća ispod glasa" s izborom iz hrvatske i crnogorske poezije, a slijedit će je izbor iz hrvatske i crnogorske drame.
 
Posebnu ulogu u realizaciji ove aktivnosti imala je Matica hrvatska – Ogranak Dubrovnik, koja svojim iskustvom i ugledom predstavlja jamstvo kvalitetnog ishoda ove izdavačke aktivnosti.
 
Ovim predstavljanjem nastavlja se realizacija Projekta "Dubrovnik i Kotor – Gradovi i knjige" u području kulture, uz partnerstvo NVO Prostory iz Podgorice i Matice hrvatske – Ogranak Dubrovnik.
 
Projekt financira Europska unija iz sredstava odobrenih za prekogranični program Hrvatska – Crna Gora.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana