Natrag
26.5.2018 17:53

facebook

twitter

google

rss

dulist

DONOSIMO LISTU IMENA Oni žele voditi Hotele Maestral!

30.8.2017 @ 23:27 Nikša Miletić Aktualno

Podijelite:

Ukupno sedam prijava, od kojih jedna nevažeća iz Rijeke, stiglo je na natječaj koji je objavljen prije nekih mjesec dana, a kojim se traži predsjednik i član uprave za Hotele Maestral.

Naime, staroj Upravi na čelu koje se kao predsjednik nalazi Miho Balija, a član je Mladen Miović, istekao je mandat još 1. lipnja, da bi im posebnom odlukom isti bio produžen do 1. rujna. Natječaj je u međuvremenu objavljen, a do zaključenja broja je nepoznato tko će biti izabran na njihova mjesta. Naravno, u slučaju da oni ne budu ponovno birani.

Među spomenutih šest važećih prijava nalaze se očekivano i one Balije i Miovića, a osim njih prema informacijama DuLista, javili su se i bivši direktor Hotela Plat Pero Matić, kao i tamošnji financijski direktor Mato Klaić. Tu su još i bivši ekonom Dubrovačke biskupije Mario Dominiković te dugogodišnji zaposlenik Maestrala, Konavljanin Julije Srgota.

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana