Aktualno

Don Ante Pavlović u srijedu u Dubrovniku

Zavičajna udruga Neum organizira vrlo zanimljivo i aktualno predavanje dr. don Ante Pavlovića na temu 'Vrijednosti i uloga obitelji u hrvatskom društvu i Crkvi' u srijedu, 17. travnja u 19 sati u dvorani Ivana Pavla II, u samostanu Svete Klare.

Dr. don Ante Pavlović profesor je na Katoličko – bogoslovnom fakultetu u Sarajevu i Teološko – katehetskom institutu u Mostaru. Od 1989. je član Katehetskog vijeća Hrvatske biskupske konferencije, a od 1998. godine vrši službu Višeg savjetnika Nacionalnog katehetskog ureda  Hrvatske biskupske konferencije u Zagrebu za izdavanje teološko-katehetske literature.
 
Predsjednik je Komisije NKU HBK za izradu vjeronaučnih programa i udžbenika za osnovne i srednje škole, član Povjerenstva Biskupske konferencije BiH za vjerski odgoj u predškolskim ustanovama i vjeronauk u osnovnim i srednjim školama te više povjerenstava Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske za područje vjerskoga odgoja i vjeronauka u školama.
 
Član je Akademije za odgojne znanosti Hrvatske sa sjedištem u Zagrebu, Koordinacije hrvatskih županijskih ministara obrazovanja Federacije BiH, te Vijeća za nastavne planove i programe i udžbeničku politiku pri Zavodu za školstvo Mostar.
 
Promoviran je 1996. godine u doktora humanističkih znanosti iz znanstvenog polja teologije na specijalizacijskoj Katedri za pastoralna i liturgijska pitanja Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Pročitajte još

OVE SUBOTE U Cavtatu svećeničko ređenje don Roberta Karačića

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista

Dulist

SVJETSKO PRIZNANJE Valamar Collection Dubrovnik President najbolji europski luksuzni resort na plaži

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija