Aktualno

DODIJELJENE STIPENDIJE Studenti ‘Ovo je nagrada i velika financijska potpora’

Ugovore o dodjeli ‘A’ i ‘E’ državne stipendije potpisali su ovog petka rektor prof. dr. sc. Nikša Burum i studenti Sveučilišta u Dubrovniku. ‘A’ državna stipendija dodjeljivala se po odvojenim rang-listama – za redovite studente koji su upisali prvu godinu preddiplomskih sveučilišnih studija u 2018./2019. a stipendiju je dobila Jelena Kraljević, studentica Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju.

Dobitnici stipendije za izvrsnost – redoviti studenti viših godina preddiplomskih sveučilišnih studija i/ili diplomskih sveučilišnih studija – su: Nora Draganić s Pomorskog odjela, Antea Marić, Patricija Njirić i Lea Dražeta s Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Antun Đuraš i Toni Jurjević s Odjela za elektrotehniku i računarstvo, Helena Barać s Odjela za komunikologiju, Viktorija Pilon, Ira Fabrio, Mirta Tonc i Jovana Vučetić s Odjela za umjetnost i restauraciju i Marijo Thon i Roko Butorac sa studija Povijest Jadrana i Mediterana.

Uz rektora, potpisivanju Ugovora nazočila je i prorektorica za studije i studente izv. prof. dr. sc. Sanja Žaja Vrbica. Rektor Burum i prorektorica Žaja Vrbica čestitali su najboljim studentima Sveučilišta i pritom naglasili da se nastave truditi i ulagati u svoje obrazovanje, dok su studenti izjavili kako je stipendija nagrada i velika financijska potpora tijekom studiranja.

Ovom su prigodom dodijeljene i stipendije studentima slabijeg socijalno-ekonomskog statusa.

Pročitajte još

‘NE PUTUJTE U TAJ DIO KINE’ Četvero Hrvata u gradu iz kojeg je počela epidemija koronavirusa

Dulist

DAN MIMOZA NA STRADUNU ‘Preventivni pregled je najvažniji’

Dulist

Državna revizija ‘pročešljala’ studentske centre, dubrovački ‘čist k’o suza’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija