Sport

Dobud: Nisu mogli pratiti naš ritam!

Dobud: Nisu mogli pratiti naš ritam!

Nakon pobjede nad Egerom svoj kratki osvrt na meč za duList su dali trener Veselin Đuho i kapetan momčadi Nikša Dobud.

– Igrali smo dobro. Nekako nam suđenje nije išlo u prilog, nevjerojatno je da u jednom trenutku je odnos isključenja bio u njihovu korist. Oni igraju izuzetno grubo, tu se nismo dobro snašli. Međutim, u zadnjoj četvrtini, kad je suđenje bilo donekle normalno, lagano smo se odlijepili i pokazali da smo kvalitetniji od Egera. Imali smo par fantastičnih akcija za udžbenik, naši ponajbolji igrači su igrali fantastično, od Boškovića, Dobuda, Janovića. Na dobrom smo putu i ovako treba nastaviti – kazao je po završetku utakmice trener Juga Veselin Đuho.

Strijelac četiri gola Nikša Dobud istaknuo je kako se unaprijed znalo da Mađari neće biti lagan zalogaj.
– Večeras su se sastale dvije odlične momčadi. Mađari su dobra momčad, prvi su uvjerljivo u prvenstvu, nedostajali su im Graham i Biros. Odlično su igrali, nije ih lako zaustaviti. Mi smo pokazali širinu i spremu, jer smo jako dobro spremljeni. Oni više nisu mogli pratiti naš ritam i to je presudilo. Čestitam mojim momcima na odličnoj igri i pobjedi – kazao je Dobud.

U najavi polufinala Kupa u Zagrebu protiv Mladosti trener Đuho ističe:
– Moramo se odmoriti, regenerirati se. U petak krećemo na put. Moramo odigrati na ovakvoj razini ako želimo pobijediti Mladost. Bit će teško, a neću ni spominjati kako će biti u eventualnom finalu – kazao je Đuho, dok je kapetan Dobud istaknuo:
– Sve su nam misli na Mladosti. Njih moramo dobiti i ništa drugo ne moramo. Igramo dobro i očekujem prolazak u finale, a u finalu našu dobru utakmicu bez imperativa, ali gladni sigurno – kazao je Dobud.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist