Natrag
25.4.2019 22:02

facebook

twitter

google

rss

dulist

Dobud i Muslim najefikasniji

18.7.2013 @ 18:54 Nikša Miletić Sport

Podijelite:

Hrvatska vaterpolska reprezentacija pobijedila je jučer u Zagrebu reprezentaciju Rumunjske rezultatom 14 : 4.

Bila je ovo prva utakmica naše reprezentacije na otvorenom bazenu Mladosti otkako su na njemu osvojili Europsko prvenstvo 2010. godine, a brojni gledatelji pokazatelj su kako je Zagreb željan reprezentativnih utakmica. Najefikasniji igrači u našim su redovima bili Petar Muslim i Nikša Dobud sa po tri pogotka.

“Sretan sam što smo ovom pobjedom razveselili gledatelje koji su nas došli bodriti i pozdraviti. Podrška navijača nam je iznimno bitna i osluškujemo sve njihove poruke. U Barcelonu putujemo puni želje i s velikim motivom za što boljim rezultatom. Zahvaljujem svima na podršci i pozivam ih da nas bodre i na Svjetskom prvenstvu!” – izjavio je reprezentativac Petar Muslim.

Za Hrvatsku će na FINA Svjetskom prvenstvu igrati : Josip Pavić, Marko Bijač, Nikša Dobud, Fran Paškvalin, Andro Bušlje, Ivan Milaković, Luka Lončar, Sando Sukno, Petar Muslim, Luka Bukić, Paulo Obradović, Maro Joković i Anđelo Šetka.

Hrvatska reprezentacija na FINA Svjetsko prvenstvo putuje sutra u ranim jutarnjim satima. Prva utakmica protiv SAD-a na rasporedu je 22.07.2013.

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana