Natrag
24.4.2018 08:31

facebook

twitter

google

rss

dulist

Dobroslavić: Razočarani smo!

20.6.2012 @ 19:30 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Riječ je o posvemašnjem razočarenju potezima Vlade koja ne pokazuje nikakvo razumijevanje za Dubrovnik i tradiciju carine u Dubrovniku od 13. stoljeća – kazao je župan Nikola Dobroslavić komentirajući informaciju o ukidanju dubrovačke carinarnice.

– Takva odluka je posve neopravdana, a ovakvo donošenje odluke lomom preko koljena ne pridonosi brizi države za Dubrovnik i njegove građane – istaknuo je župan Dobroslavić.

– Dubrovnik je značajan centar zbog svoje povijesne važnosti i nevjerojatne tradicije, a želja Ploča, koje su značajne, a bit će u budućnosti još značajnije, da stekne poseban status mogla se ostvariti uspostavom carinarnica u Dubrovniku i u Pločama – zaključio je župan Nikola Dobroslavić.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana