DuList IN

DOBRO DRUŠTVO I GLAMUROZNE KOMBINACIJE Kako se urediti za najluđu noć?

‘Što obući za Doček?’ jedno je od najpopularnijih pitanja svaki prosinac. Naime, za najluđu noć u godini nije lako odabrati odjevnu kombinaciju, a sve ovisi o ‘uvjetima’ u kojima slavite.

Ako već imate ideju gdje slavite, vodite se time, jer nije isto obući se za ludi Doček na Stradunu ili pak gala večeru u luksuznom restoranu…

Ako slavite vani, pobrinite se da vam uz eleganciju bude i toplo. Iako je ovaj prosinac obilježen visokim temperaturama i suncem, ipak nemojte izaći van kao ‘u sred ljeta’. Uostalom, na Stradunu je ionako gužva, pa vas de facto nitko i ne vidi… Budite ležerni, veseli, rasploženi, pa će sve ostalo biti i manje bitno!

Za gala večeru ili doček u hotelu i sličnim zatvorenim objektima, možete se i ‘laganije’ obući, a trendy štikle i kratka haljinica uvijek su dobar izbor. Boje neka budu u blagdanskom duhu – zlatna, crvena, crna, modra… Pa čak i bijela. Slični uvjeti vrijede za kafiće, no malo ležernije. Ako ćete za Doček biti na više lokacija, računajte na to da vam bude udobno – kakve lijepe svečane baletanke ili pak atraktivne čizme dobra su opcija umjesto štikli.

Ako bude hladno, obucite svečane hlače, koje izvrsno idu uz zabave zatvorenog tipa. Ne zaboravite da ne trebate nužno ići u dodatni shopping kako biste se osjećali ženstveno i lijepo za doček – dovoljno je malo bolje zaviriti u ormar i složiti kombinaciju koja će vam donijeti sreću. Što se tiče ‘frajera’, njima je nešto lakše odabrati – odijelo, ili pak samo paletun podići će bilo kakvu košulju ili svečaniju majicu te ćete se i vi samim tme osjećati bolje.
Svakako ne zaboravite i to kako je dobro društvo bolje od bilo kakve kombinacije, a sreća se nalazi u malim stvarima, osmijesima, dobrim osjećajima… Sretna vam Nova, 2016. godina!

 

 

Pročitajte još

MARJAN ŠKRABIĆ Lijepa priča s dubrovačkim šaptačem psima

Hrvoje Curić

KAD BI SVI OVAKO! Uz malo truda Bourbon procvjetao

Dulist

DRAGA TRADICIJA Konavljani i ove godine s magarcem natovarenim ledom na Stradunu

Dulist