DuList IN

‘DOBRE VIBRACIJE’ Večeras ne propustite besplatan koncert Jure Stublića!

'DOBRE VIBRACIJE' Večeras ne propustite besplatan koncert Jure Stublića!

Otvorenjem prvog ovogodišnjeg Dubrovnik Craft Beer Festivala danas u 18 sati u kampu Solitudoza počet će još jedno izdanje Ljeta u Valamaru koje će na Babin kuk i ove sezone donijeti zabavu za sve ukuse i generacije.

Festival malih nezavisnih pivovara iz Hrvatske koji se održava u organizaciji Valamar Riviere uz podršku TZ Grada Dubrovnika trajat će dva dana u radnom vremenu od 18 do jedan sat uz besplatan ulaz i parking za sve posjetitelje.

Već u popodnevnim satima svi će se ljubitelji piva naći u velikoj nedoumici jer će biti teško izabrati koju od šezdeset vrsta piva kušati dok uživaju uz ritmove DJ Jax-a, dok će „highlight“ večeri zasigurno biti koncert Jure Stublića. Nakon trijumfalnih koncerata u Švedskoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, jedan od najpoznatijih kantautora s ovih prostora sa svojim će Filmomvečeras izvesti najveće hitove, ali i potpuno nove pjesme koje dosad nisu bile snimljene niti emitirane u medijima i poručuje: „Dođite da slavimo ljeto zajedno, bez nas ljeto neće doći!“. Kako su pivo i nogomet idealna kombinacija, u subotu nas pak očekuje nešto drugačiji program koji će biti dodatno obogaćen gledanjem utakmice Hrvatska-Nigerija na dva 5-metarska ekrana nakon čega će uslijediti koncert legendarne bosanskohercegovačke grupeLetu Štuke.

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist