Zanimljivosti

Djeca doma Maslina provela vikend na Mljetu

Djeca doma Maslina provela vikend na Mljetu

Humanitarnim koncertom u sklopu ovogodišnjeg festivala „Ana u Gradu“ pod nazivom „Mojih pet minuta“, na kojem je Ana Rucner ugostila mlade talente iz Doma za djecu i mlađe punoljetne osobe „Maslina“ prikupljena su sredstva za organizaciju trodnevnog izleta štićenicima Doma na Mljet.

Zahvaljujući ovom projektu štićenici Doma Maslina na Mljetu su od 28. do 30. rujna u društvu svojih odgajatelja uživali u prekrasnim šetnjama, vožnjama biciklima otkrivajući bezbrojne ljepote čarobne prirode, te kupanju u jezerima Nacionalnog parka.
 
Ovom humanitarnom projektu odazvala se hotelska grupacija ALH koja je štićenike Doma Maslina ugostila u hotelu Odisej, NP Mljet donirao je ulaznice za nacionalni park, brodarska tvrtka GV Line prijevoz do Mljeta i JP Libertas transfere.

Prikupljena sredstva koncertom „Mojih pet minuta“, točnije 10.608,00 kuna poslužila su štićenicima kao džeparac za sve dodatne aktivnosti u kojima su uživali na Mljetu.
 
Provedena tri dana na Mljetu štićenici Doma „Maslina“ opisali su kao prekrasnu i nezaboravnu uspomenu i od srca zahvaljuju svima koji su omogućili da se ovaj projekt realizira.
 
 

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1817. Rođen preporoditelj, liječnik Ivan August Kaznačić

Dulist

OŠ LAPAD TREBA VAŠU POMOĆ Obogatimo boravak učenika u knjižnici

Dulist

GLASAJTE ZA OŠ GRUDA Pomozimo školarcima da obnove knjižnicu

Dulist