Natrag
26.3.2019 21:56

facebook

twitter

google

rss

dulist

Djeca doma Maslina provela vikend na Mljetu

2.10.2013 @ 9:58 Ana Prohaska Zanimljivosti
6;6

Podijelite:

Humanitarnim koncertom u sklopu ovogodišnjeg festivala „Ana u Gradu“ pod nazivom „Mojih pet minuta“, na kojem je Ana Rucner ugostila mlade talente iz Doma za djecu i mlađe punoljetne osobe „Maslina“ prikupljena su sredstva za organizaciju trodnevnog izleta štićenicima Doma na Mljet.

Zahvaljujući ovom projektu štićenici Doma Maslina na Mljetu su od 28. do 30. rujna u društvu svojih odgajatelja uživali u prekrasnim šetnjama, vožnjama biciklima otkrivajući bezbrojne ljepote čarobne prirode, te kupanju u jezerima Nacionalnog parka.
 
Ovom humanitarnom projektu odazvala se hotelska grupacija ALH koja je štićenike Doma Maslina ugostila u hotelu Odisej, NP Mljet donirao je ulaznice za nacionalni park, brodarska tvrtka GV Line prijevoz do Mljeta i JP Libertas transfere.

Prikupljena sredstva koncertom „Mojih pet minuta“, točnije 10.608,00 kuna poslužila su štićenicima kao džeparac za sve dodatne aktivnosti u kojima su uživali na Mljetu.
 
Provedena tri dana na Mljetu štićenici Doma „Maslina“ opisali su kao prekrasnu i nezaboravnu uspomenu i od srca zahvaljuju svima koji su omogućili da se ovaj projekt realizira.
 
 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana