DuList IN

DJ Tujamo zagrijao Revelin!

U Culture Cluba Revelin sinoć je u goste stigao poznati njemački DJ Tujamo.

DJ Tujamo započeo je s produciranjem još 2006. i nakon uspjeha u Njemačkoj i Europi, počeo je osvajati i svjetsko tržište: Australiju, Južnu i Sjevernu Ameriku. Njegovi remixevi za Bob Sinclara, Wynter Gordona, Peter Gelderbloma, DubVision bilježe veliki uspjeh, a vlastiti autorski radovi “How We Roll” “Do It All Night” i “Back 2 You” penju se na vrhove ljestvica.

Njegov najnoviji singl “Who” došao je na sam vrh SLAM!FM Dance30, te ušao u DDC (German Dance Charts), a podržala su ga i najpoznatija imena kao što su : Avicii, Steve Angello, Fedde Le Grand, Bob Sinclar, Steve Aoki, Afrojack, Bingo Players, A-Trak, Chris Lake, Chuckie, Laidback Luke, La Fuente, Alvaro, Vato Gonzalez i mnogi drugi. Za ljetnu sezonu Tujamo je pripremio novi plesni singl “Hey Mister” koji svojim zaraznim ritmom već osvaja festivale i publiku širom svijeta.

Prije nastupa DJ Tujama plesni podij zagrijala je rezident ekipa sa mnoštvom plesnih hitova i raskošnim light showom: Speed, Audiometric crew i DANCElectricPHILIPE!

 

Donosimo fotogaleriju!

Pročitajte još

FOTO/DUBROVNIK CRAFT BEER Drugu večer festivala otvorili ‘Pips, Chips & Videoclips’

Dulist.hr

KORČULANI, AKTIVIRAJTE SE! Trening ljetnih vježbi vodit će Renata Sopek

Dulist

PRIVUKLA PAŽNJU Bujna australska manekenka snimala u Dubrovniku

Dulist