Natrag
20.4.2019 10:32

facebook

twitter

google

rss

dulist

DIVLJA LIGA U ŠULIĆA Gostoljubivi Pilari, ‘kvarcani’ turisti i Jugova legenda!

6.8.2014 @ 19:40 Baldo Marunčić dulist IN / Sport
20;20

Podijelite:

Divlja liga danas je posjetila kupalište Šulić u Pilama, gdje su odigrane utakmice 2. kola u skupinama C i D.

Sastali su se Solitudo i Pasjača Popovići, Špilja ’94 Danče i Crvene stijene Orašac, Penatur i Luka Čilipi te Elita i Čingrija.

Rezultate utakmica, strijelce i ostale detalje možete pogledati ovdje, a vrijedi dodati kako se sutra na Dančama igraju četiri zaostale utakmice 1. kola u skupinama C i D (trebalo se igrati u ponedjeljak). Treće kolo razigravanja u petak će se također igrati na Dančama, a nastupit će momčadi iz skupina A i B.

Inače, u Šulića smo osim gostoljubivih Pilara, susreli i dosta turista, kojima se ovo mjesto za kupanje sviđa zbog lokacije pod tvrđavom Lovrijenac, kao i Jugovu vaterpolsku legendu Hrvoja Kačića, nositelja olimpijskog srebra iz Melbournea 1956. te  dviju bronci s europskih prvenstava 1950. i 1958., koji je sa zanimanjem pratio divljeligaška zbivanja.

U fotogaleriji provjerite kakva je atmosfera vladala danas u Šulića.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana