Natrag
20.3.2019 22:39

facebook

twitter

google

rss

dulist

Direktori ostaju bez otpremnina

19.4.2012 @ 15:50 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Vlada Zorana Milanovića odlučila je stati na kraj visokim otpremninama direktora državni tvrtki, koji ubuduće na njih neće imati pravo.

Direktori će za svoj rad dobivati pristojnu plaću i stimulativnu godišnju nagradu, a sve će ovisiti o rezultatima poslovanja tvrtke kojoj su na čelu kao i o veličini poduzeća.

Otpremine direktora u državnim tvrtkama skupo su stajale hrvatske građane, rekao je Milanović, dodavši kako je to bilo vidljivo i u posljednjem krugu kadrovskih promjena u tvrtkama u državnom vlasništvu.
– Mnogi ljudi koji su otišli iz državnih tvrtki, a koje je postavila prijašnja Vlada, otišli su s visokim otpreminama. To ukidamo, toga više neće biti – rekao je premijer Milanović
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana