Natrag
17.2.2019 23:13

facebook

twitter

google

rss

dulist

DIREKTOR TVRTKE HEKSOGEN IVAN GRIZELJ Razminiravali smo od Dunava do Iraka i Irana

9.10.2016 @ 22:37 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Dubrovačka tvrtka Heksogen dobitnica je plakete ‘Zlatna kuna’ Županijske komore HGK Dubrovnik u kategoriji malih trgovačkih društava temeljem rezultata u 2015. godini.

Tvrtka kojoj je primarna djelatnost humanitarno razminiranje ovo je priznanje zaslužila zbog izvrsnih poslovnih rezultata, ali i zbog pozitivnih pokazatelja u području likvidnosti, profitabilnosti, zapošljavanja… Direktor Heksogena Ivan Grizelj za DuList govori o poslovnim počecima tvrtke, dosadašnjim poslovnim iskustvima i uspjesima, planovima za budućnost, ali i izazovima s kojima se suočava tvrtka za razminiranje u Hrvatskoj.

O svemu čitajte u novom izdanju DuLista, koji je od ove srijede na kioscima!

Napomena uredništva: Od objave razgovora u našem tiskanom izadnju Hrvatsku je potresla vijest o pogibiji pirotehničara Vilima Kulaša, člana Mungosa. Iz ‘Heksogena’ su nas stoga zamolili da ovim putem prenesemo njihovu sućut kako njegovoj obitelji tako i kolegama pirotehničarima iz Mungosa.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana