Natrag
19.2.2019 01:56

facebook

twitter

google

rss

dulist

Dijelimo ulaznice za Harija Rončevića!

20.12.2013 @ 10:23 Baldo Marunčić dulist IN

Podijelite:

DuList i Culture Club Revelin dvoje naših čitatelja daruju s po dvije ulaznice za koncert Harija Rončevića u subotu, 21. prosinca.

Kao i uvijek, potrebno je biti najbrži i na našu e-mail adresu info@dulist.hr poslati e-mail poruku s naslovom „Hari“, imenom i prezimenom te kontakt brojem.

Podsjetimo, splitski kantautor Hari Rončević široj se javnosti prvi put predstavio 1994. godine na "Melodijama hrvatskog Jadrana", kada je za svoju pjesmu "Getanin" osvojio 1. nagradu struke, ali i simpatije publike (3. nagrada).
Nakon uspjeha "Getanina", iste godine Hari izdaje i svoj album prvijenac "Buntovnik s razlogom". U prepoznatljivom autorskom raspoloženju, nastaju i slijedeća dva albuma "Žigolo" i "Mulac", da bi album "Još tvog je poljupca" obilježio svojevrsni preokret u Harijevom glazbenom stvaralaštvu.

Danas je iza Harija 16 fenomenalnih albuma i 10-tak glazbenih nagrada, koji dovoljno govore o bogatstvu stiha ovog nagrađivanog hrvatskog kantautora, a tijekom cjelokupne glazbene karijere često je surađivao i sa ostalim hrvatskim pjevačima, pa su se tako sa njegovim skladbama publici predstavili Vesna Ivić, Saša Jakelić, Trio gušt, Oliver Dragojević ('Moj lipi anđele', 'Još ovaj put', 'Ako voliš me'), Doris Dragović ('Zemlja i stina', 'Ni da mora nestane') i mnogi drugi.

Odlične duete napravio je i sa Doris Dragović 'Ni da mora nestane', 'Probudi me jutrom' sa Mariom Prizmićem, a početkom 12 mjeseca je velikim koncertom u Lisinskom proslavio 20-godišnjicu glazbenog djelovanja.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana