Crna kronika

Devet prometnih nesreća: jedna osoba teže, pet lakše ozlijeđeno

Policija logo

Tijekom proteklog tjedna na području Policijske uprave dubrovačko- neretvanske zabilježeno je 9 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teže, dok ih je pet lakše ozlijeđeno.

Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 496 represivnih mjera od čega izdvajamo 172 mjera poduzetih zbog prekoračenja brzine i 13 zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Iz prometa je isključeno 28 vozača i 8 vozila.
U petak, 17. siječnja u vremenu od 7 do 23 sati na području Postaje prometne policije Dubrovnik provedena je preventivno-represivna akcija „Nepropisno skretanje, okretanje, vožnja unatrag i prestrojavanje“ koja je rezultirala sa 54 represivne mjere od čega 31 po akciji.

Nadalje, u noći sa subotu na nedjelju, 18./19. siječnja u vremenu od 22 do 6 sati na području Postaje prometne policije Dubrovnik te Policijskih postaja Metković i Korčula provedena je akcija „Alkohol“ u sklopu koje je podneseno 29 represivnih mjera, od čega 11 zbog vožnje pod utjecajem alkohola.

Pročitajte još

U sudaru na Nuncijati ozlijeđen motociklist

Dulist

[FOTO] SUDAR NA MAGISTRALI Dva automobila i cisterna, jedna osoba prevezena u bolnicu

Dulist

GOSPODARSKI KRIMINALITET Nizom kaznenih djela 41-godišnjak pričinio štetu od preko 100 tisuća eura

Dulist